Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > PAPÍRY..C

o Navštíveno 889x o
o 23.11.2006, 10:06 | X_S_A_R_A | Upraveno: 2006-11-23 11:08:48
Umí tady někdo zařídit rychle papíry na skupinu C,Bčko už mám dlouho,jezdit umím,ale nemám čas ani náladu ležet někde nad knížkou,moc práce a žádný čas..budu rád za info.Jsem od Berouna,takže střední čechy,Praha,Plzeň...Cenu akceptuju..¨
Info sem nebo¨
stepanz@seznam.cz
732 955 510
dík

o 23.11.2006, 12:31 | tomi666
tak se přidávám umí to samé někdo s moravskoslezského kraje,jsem z ostravy...potřboval bych rychle C+E díky

kdyžtak tel. po icq nebo na mail...jen vážně!!
o 23.11.2006, 13:45 | xenonman
a pak to bude vrazdit na silnicich :-)))))
o 23.11.2006, 17:13 | caras
xsara to že máš papíry na b neznamená že umíš jezdít s kamionem !!!!! tak bud utíkej do autoškoly nebo se na to vyser........není to to samé jako u osobáku
o 23.11.2006, 18:57 | Only_One
že se nestydíte......
o 23.11.2006, 18:58 | Mac
V ničem ležet nebudeš, když máš na B , tak co do teorie se vlastně o ničem mluvit nedá. Já dělal ještě v roce 99 podle starých Bčko a teď na C, jen jsem prolítnul pár testů a šmitec, no problem. Za měsíc hotovo. Tam jde o ty jízdy ! Zkus sednout do nějaké krávy a hned jet...hlavně ve velkým městě (tzn takový, kde je víc, než 2 semafory;-))...volovina největší ! Trošku Carmageddon...
o 24.11.2006, 06:51 | X_S_A_R_A
Je videt ze blbecku se ozvalo dost..Jezdim na Liazce a Tatře přez rok u stavební firmy,ale teď mě to celkem donutilo udělat si i papíry..

caras...pokud neumíš tak se neozývej..
o 24.11.2006, 13:36 | Only_One
Xsara to maš teda nervy jezdit bez papírů s náklaďákem. KDybys nekomu něco způsobyl tak tě stáhnou z kůže, páč nemáš oprávnění to řídit.. a ani takova praxe tě neopravňuje k tomu se vyhnout testům.
o 24.11.2006, 18:53 | Mac
Když ti člověk něco napíše, tak nás nazýváš blbečkama a dokonce přiznáš, že jezdíš bez papírů ? Asi si nepřipadáš jako idiot, že ? I když je mi jasný, že asi ani neopustíš prostor stavby, ale s nadávkama si můžeš leda tak políbit prdel...
o 26.11.2006, 10:18 | Pardal | Upraveno: 2006-11-26 10:20:25
No, jestli jezdi u stavebni firmy, tak muze jezdit treba po lome, nebo tak a tam (snad) dle predpisu neni komunikace a papiry nepotrebuje.
Na litani s tatrou po poli snad papiry taky nepotrebuju.
Jak by se to resilo v pripade nejakyho urazu netusim.

Jinak rizeni nakladaku bez Ccka jen s B j uz snad trestnej cin.
o 28.11.2006, 19:22 | caras
xsara: až budeš mít odkrouženo tolik co já po evropě mužeš mi nadávat do te doby drž krok a šupej do autoškoly. otázka je jestli jezdíš jen se sklopkou nebo si troufneš i na návěs nebo vlek :-) ale pokud jezdíš bez papírů tak ti přeju at tě chytnou zdar
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4125 sekund.