Navštíveno 2621x

Prosím vás nemáte někdo fotku tohodle Fiátka co v tom má za motor?? Díky

cus ja toho borce co to Měl znám.Teda ne osobne,ale pracuje u táty ve firmě,tak by se to dalo zjistit!možná bych na mej sehnal i číslo!jinak uz je prej prodanej do Prahy nejakýmu zběrateli :)
Jo jinak co jsem slysel tak je v tom 850,myslim.
čáu,stačilo by mě zjistit co v tom měl za motor,to neva že už je to prodané...

24.11.2006, 11:38 |
Hanes V autosport tuningu nebo kde vyšla reportáž o něm psali že origo ale převrtanej na těch 850 víc nic.
I foto tam bylo
blbost, je to normalni 650satka, az na tu predni masku to je ale povedeny. Jinak serie 24PS, jede to asi jako 105tka nebo hodne spatnej favorit :)
tak pod chce tak ti ne naj poslu kontakt ,dej sem svuj email a ja ti poslu cislo a tak!jinak pochybuju,ze to melo 24 koni ! :D jelo to jako krava a bylo to vazne prevrtany
Tohohle človíčka znám osobně... Má tam stopro převrtaný motor. Teď si nejsem jist z kolikátky ale myslím že opravdu z origo na 850. Chtěl do toho dát 1,3t z una ale pak to upustil do ztracena. Pak tam měl přijít motor z 903ccm Fiata 127. Nakonec je tam převrtanej motor. Zjistím to. Jestli to chceš ale vědět proto co všechno do toho dostaneš tak ti říkám že vcelku cokoli. Chceš poslat foto jak se do fiata 500 vejde motor z audi tt coupé?
Ne ne vpohodě,stačí mě pouze tyto informace,díky všem...
to je maluch z klubu fan 126 ,a jsem si 100% jistej ze je tam original motor po go jen s hlucnym vyfukem,a vtom autosport tuningu mu ten motor spatne zapsali sam me to rikal,jiny motory tam davt chtel ale nedopadlo to,takze zaver je tam motor original,cau
ja hlavne nevim kam by to chtel prevrtavat na 850, to mas jako stodvacitku prevrtat na 1600, to je pekna kravina. Staci vetsi trysky na karburatoru, par mensich uprav na vyfuku a mas tam treba 30ps a u tohodle auticka uz to je znat, ale...
tady mas motor je to jeste nez se udelal lak :)
jinak myslim ze ten interier budelal vazne libove :)

05.12.2006, 15:51 |
sosal Je tam 100% 650 klasica po go. Byl u nás v bazaru.