Navštíveno 1125x

Chtel bych se zeptat, v novym Autotipu je test nejakych zarovek, ruzny druhy, vyhral to philips. Prej i podle mereni mel o 30% vetsi svitivost.Chci se zeptat jestli ma nekdo s temato Philipsama H4.

tohle je jinej typ nez byl v tom testu autohitu

25.11.2006, 09:18 |
dj.DEKL | Upraveno: 2006-11-25 09:19:21
Udělejte někdo scan... dík :o)
Jinak ti můžu doporučit Osram Cool Blue
ja jsem pouzil hledani, ale nasel jsem prave kecani jen o osramu atd
ted mam Osram Silvestar a dobry, chtel sem sice All Season ale vzdal jsem to kdyz poprve polali misto H1 H3ky :-) Subjektivne to sviti o dost vic, jako u vsech belosvetlovejch vetsi citlivost na znecistneny skla a horsi na mokru
Presne to mne zajimalo, ja mel zezacatku nejake bile a na mokru nebylo nic videt. Ty Philipsy mne zajimaji kvuli tomu testu kde psaly ze jako super tak mne zajimaji zkusenosti.
Philipsy jsem mel.. sadu H7cek, na svitivost jsem si nemohl stezovat... ale radim peclive uschovat ucet, protoze me jedna po tom co jsem dal xenony a Philipsy jsem dal do dalkovejch praskla :(
Proffesor: no neplest s modrejma ty svitej bile a na mokru vubec... tohle je v pohode... all season by byly lepsi, ale vem to cert.

25.11.2006, 20:49 |
mourl ofoti někdo ten test? a kde se daji sehnat tyhle Philipsy? třeba v OBI atp se mi zdály docela předražený. Potřeboval bych H4ky. Díky
Professor_W: ráno jsem dával do Laguny Philipse (něco staršího co jsem našel v poličce ve sklepě :) místo kaput Osramu... a teď Philips svítí krásně bíle a Osram svítí jak když ho někdo osral... no spíš jak naplněnej chcankama... mít tam svíčku, je to snad lepší... takže...
super zkušenosti ještě v Cliu jsem měl s HB3 od nějakýho noname výrobce plněný údajně xenonem... stálo to necelý dvě kila a svítilo to hodně dobře a docela to i vydrželo víc než osramy... ale značku netušim... bylo to ve žlutejch (levnější varianta) nebo modrejch (dražší street legal) krabičkách...

26.11.2006, 01:32 |
erix7 (K)
Dekl mne rpodil kdysy Osramky, na leto sou supr cool blue, na zimu mam osvedcene Silvstary, Philps mi kdys dali8 v ATU a vymenil sem je za Silvestarky taky.
Souhlas, teď jsem přehodil na Osram Silverstar a pecka.
no pty philipsky se daji koupit na autodoplnky.cz

29.11.2006, 12:21 |
Cormi jestli chceš žárovky který víc svítí tak jedině Osram Silverstar...
ty rádoby xenon-look svítí stejně jako obyč žárovky a navíc taky úplně žlutě :-)
na jaře budu kupovat H7ky od M-TEC... jsou to žárovky z Japonska určený pro US-trh... ty už svítí fakt pěkně...

29.11.2006, 12:22 |
Cormi pak mají ještě jedny, ale ty už jsou víc do modra, sice na 55W, ale bez homologace... :-(