Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > žárovky Philips

o Navštíveno 1125x o
o 25.11.2006, 03:12 | Proffesor_W
Chtel bych se zeptat, v novym Autotipu je test nejakych zarovek, ruzny druhy, vyhral to philips. Prej i podle mereni mel o 30% vetsi svitivost.Chci se zeptat jestli ma nekdo s temato Philipsama H4.

foto k příspěvku  od Proffesor_W

o 25.11.2006, 03:13 | Proffesor_W
tohle je jinej typ nez byl v tom testu autohitu
o 25.11.2006, 09:18 | dj.DEKL | Upraveno: 2006-11-25 09:19:21
Udělejte někdo scan... dík :o)

Jinak ti můžu doporučit Osram Cool Blue
o 25.11.2006, 10:43 | Proffesor_W
ja jsem pouzil hledani, ale nasel jsem prave kecani jen o osramu atd
o 25.11.2006, 11:23 | u-geen
ted mam Osram Silvestar a dobry, chtel sem sice All Season ale vzdal jsem to kdyz poprve polali misto H1 H3ky :-) Subjektivne to sviti o dost vic, jako u vsech belosvetlovejch vetsi citlivost na znecistneny skla a horsi na mokru
o 25.11.2006, 11:53 | Proffesor_W
Presne to mne zajimalo, ja mel zezacatku nejake bile a na mokru nebylo nic videt. Ty Philipsy mne zajimaji kvuli tomu testu kde psaly ze jako super tak mne zajimaji zkusenosti.
o 25.11.2006, 12:23 | darkbug
Philipsy jsem mel.. sadu H7cek, na svitivost jsem si nemohl stezovat... ale radim peclive uschovat ucet, protoze me jedna po tom co jsem dal xenony a Philipsy jsem dal do dalkovejch praskla :(
o 25.11.2006, 14:37 | u-geen
Proffesor: no neplest s modrejma ty svitej bile a na mokru vubec... tohle je v pohode... all season by byly lepsi, ale vem to cert.
o 25.11.2006, 20:49 | mourl
ofoti někdo ten test? a kde se daji sehnat tyhle Philipsy? třeba v OBI atp se mi zdály docela předražený. Potřeboval bych H4ky. Díky
o 25.11.2006, 21:19 | FD_Ondra
Professor_W: ráno jsem dával do Laguny Philipse (něco staršího co jsem našel v poličce ve sklepě :) místo kaput Osramu... a teď Philips svítí krásně bíle a Osram svítí jak když ho někdo osral... no spíš jak naplněnej chcankama... mít tam svíčku, je to snad lepší... takže...
super zkušenosti ještě v Cliu jsem měl s HB3 od nějakýho noname výrobce plněný údajně xenonem... stálo to necelý dvě kila a svítilo to hodně dobře a docela to i vydrželo víc než osramy... ale značku netušim... bylo to ve žlutejch (levnější varianta) nebo modrejch (dražší street legal) krabičkách...
o 26.11.2006, 01:32 | erix7 (K)
Dekl mne rpodil kdysy Osramky, na leto sou supr cool blue, na zimu mam osvedcene Silvstary, Philps mi kdys dali8 v ATU a vymenil sem je za Silvestarky taky.
o 26.11.2006, 12:21 | Kotass
Souhlas, teď jsem přehodil na Osram Silverstar a pecka.
o 26.11.2006, 18:43 | georgeeino
no pty philipsky se daji koupit na autodoplnky.cz
o 29.11.2006, 12:21 | Cormi
jestli chceš žárovky který víc svítí tak jedině Osram Silverstar...

ty rádoby xenon-look svítí stejně jako obyč žárovky a navíc taky úplně žlutě :-)

na jaře budu kupovat H7ky od M-TEC... jsou to žárovky z Japonska určený pro US-trh... ty už svítí fakt pěkně...

foto k příspěvku  od Cormi

o 29.11.2006, 12:22 | Cormi
pak mají ještě jedny, ale ty už jsou víc do modra, sice na 55W, ale bez homologace... :-(

foto k příspěvku  od Cormi

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3399 sekund.