Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > svetla B4 problem

o Navštíveno 1068x o
o 26.11.2006, 12:38 | KaCzaba
strasne spatne sviti potkavaci svetla...kdyz se prepne na dalkovy,uz je to o neco lepsi ta ucinnost oproti ucinnosti potkavacek,ale je to mizerny...zkousely jsme na zarovku davat na primo jak proud tak i kostru...a porad nic.protoze vw nema rele na svetla,muze se stat ze jsou vypalene spoje na vypinacich a prepinacich.ale to se taky eliminovalo tim zapojenim maprimo.uz nevim cim by to mohlo byt...nevite nekdo???thx

zarovky taky jiny.parabola vypadany zrcadlo nema...nesviti treba ty B4 docela na prd??

o 26.11.2006, 19:28 | Matco
Moje svetla na B4 sviti super, nemam s tim zadny problem. Navic jsem uz vyresil problem s potkavacima a dalkovima, tak aby svitily dohromady potkavaci a dalkove. Vyresilo se to pres relatko zapojene primo u svetel. Delal to kamos elektrikar, takze na to kouknu jak je to udelane, popripade muzu udelat foto, kdo bude mit zajem. Navic B3 a B4 passaty maji nejakou krabicku na svetla, nevim na co to presne je, ale je na tom "Hella". Mrkni se na to, i tam by mohl byt problem. Ta krabicka se nachazi na ridicove strane, uvnitr palubky, je na boku za krytem, kde se zapinaji svetla.
o 26.11.2006, 20:37 | KaCzaba
tady ty svetla ale sviti na dalkovy obe najednou...ale jde mi o ucinnost tech potkavacich.je to fakt bida..to je taty auto.me stara b 2 sviti mnohem vic a to jeste nez tam byly xenony...mrknu na tu krabicku...
o 27.11.2006, 04:28 | Matco
no, ja uz tady resil neco ohledne svetel u B3 a B4. chtel jsem vedet, zda US a EU verze ma ten samy problem, ze dalkove a potkavacky nejdou zaroven. info co me bylo zdeleno, ze US nebo EU maji stejny problem, nejdou potkavaci a dalky zaroven. Proc to znova pisu...ja se snazil tenhle problem odstranit u B3 pred nekolika lety.....vlezl jsem do prepinace na dalkove a potkavaci a dal nejake kabely dohromady tak, aby dalky a potkavacky byly zaroven. Jo...fungovalo to, ale zjistli jsem, ze nemaji takovou svitivost jako pred spojenim tech kabelu. Takze mozna jeste mrkni na ty kabely na prepinaci svetel nebo projet kabelaz, zda tam nekdo nezasahoval. Dalsi vec u B3 a B4 je problem v pojistkove skrini, odchazi docela casto, dela problem se svetlama, ABS a hlavne problem s automatickou prevodovkou. Takze mrkni jeste tam. Je to hrozna prace, ale udelat se to da. Klidne udelam foto jak me svetla sviti, opravdu dobra svitivost. Taky zalezi i na tom, zda mas hella. Nahradni vyrobce po delsi dobe muze byt spatne.
o 27.11.2006, 13:37 | KaCzaba
zapojil jsem zatim potkavaci pres relatka a z parabol vyndal clonku na zarovku a uz to sviti asi tak jak by melo...uvidim jeste co to udela za tmy....jinak obe svetla jsou hella
o 28.11.2006, 18:08 | Machča
jasne od spinace svetel zapojit dratek do spinaciho kontaktu rele pak vzit 4 kabel a ze silovejch kontaktu od baterky na svetla to by melo pomoct asi jsi mel maly napeti na svetlech
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3142 sekund.