Navštíveno 845x

chtěl jsem se zeptat jak to máte vyřešený když máte zavřený auto a přestanou fungovat odskoky?Jak se do něj dostanete.

28.11.2006, 19:50 |
Skrat Já jsem měl na autě rezervní páčku, že když jsem za ni zatáhl, tak se mi otevřely dveře, ale pokud tam nic nemáš tak použij drát :)
jasný.Něco takovýho jsem myslel

28.11.2006, 20:13 |
JR aby prestaly fungovat vsechny najednou je docela nesmysl. kazdopadne je dobry si dat draty na otvirani nekam treba za blinkr

28.11.2006, 20:59 |
Aki jako JR
navic kdyz si tam nekdo da nejaky bazmeky, tak at se pak nedivi.
stejne je hezky, ze jedina starost vsech je: "co kdyz odskok prestane fungovat" nebo "co kdyz dojdou baterky" a pritom jsem snad nikdy neslysel o pripade, kdy se neco podobneho stalo (a popr to neslo nijak resit)
Mě šlo jen o to co budu dělat když si omylem třeba zabouchnu klíče v autě .Rád bych měl tyto věci vyřešený dřív než to tam namontuju aby sem se pak nedivil
... a az te budou z auta vyprostovat, tak ti taky podekujou...

28.11.2006, 22:35 |
JR Aki: kdyz ti dojdou baterky, tak se to da resit uplne stejne a vetsinou se to tak dela :-)
u-geen: kdyz uz nekoho budou vyprostovat, tak to okynko uz bude stejne KO

28.11.2006, 22:47 |
JR kdyz se ti zkroutej dvere, tak to proste praskne
ja to zatim neresil jak to pojistit.Jednou jsem lezl do auta kufrem to je pravda :-D mam uz druhy auto bez klik a i v zime pohodicka

29.11.2006, 01:08 |
htd dela se nekde vyvod na baterku ne:)

30.11.2006, 08:10 |
Pinky při zabouchnutí by měl stačit drat ale asi u jak kteryho auta,taky jsem si parkrat zabouch klíče..:-)