Navštíveno 4080x

Ahoj,
Mate nekdo zkusenosti s pridavnyma budikama? jaka znacka je tak nejak osvedcena? Uvazoval jsem RaidHP Night Fly, ale kamos s nema ma spatny zkusenosti nehlede na to ze prej v noci hrozne sviti a prez den je na nich videt prd. Co VDO? nebo FK? Konkretne tlak oleje a bohatost smesi, popripade volt/amper metr.

01.12.2006, 08:03 |
xenonman | Upraveno: 2006-12-01 08:06:24
mam tu celou sadu kdyz by si mel zajem, vse new
a je tam
voltmetr
tlak turba
vacuum metr
ekonomer
teplota vyfukovych splodin
teplota oleje
teplota vody
otackomer

Potrebuju hlavne ten tlak oleje, ten nemas? Ten vacuum meter je urceny k mereni podtlaku motoru?
tlak oleje je tam take, ale stejen je to na prodej jako cela sada, protoze je k tomu ovladaci panel pro zmenu barvy a nevim jak by to fungovalo bez toho ....
Aha, tak to nic, jde mi o dva, max tri budiky. Jinak jak jsou na tom konkretne tyhle s kvalitou a cenou? Znacka Image (podle obrazku) mi moc nerika, daji se sehnat u nas?
tak nevim jsou z USA a cenovka 300usd + posta

01.12.2006, 08:49 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-12-01 08:50:15
...refresh :-)
To je docela malo za 7 budiku, pokud to je teda cena i s tim velkym. Otazka je zda meri, nebo jen neco ukazuji. Pristi tyden jedu do Essenu tak kouknu tam, snad tam neco mit budou.
ale mam je doma uz min rok a to byl dolar samo za 27 jeste nebo tak nejak :-)
aha:-D holt Bush to posila do sracek :-)
jezis profesore,zas nevymejslel nejaky prasarny a vem to!Good price...sice kdyz je das vsechny do Peziho uz se tam nevlezes,ale co uz...
yo man, ich nicht kradung. takze poridim jen nezbytne nutne. penize musi jit jinam. pokud neporidim nic v tom essenu tak vemu sandtler nebo vdo popripade obx.
shanim tlak turba ale bez podltaku (na naftaka) cerny pozadi .. nevite vo necem?
professor: vim, znam, ale jedinnej kerej tam maj bez podtlaku je do 3 baru :) a to nechci, budu tlacit neco malo nad 1 bar, idealne do 1.5 baru, max do dvou...