Navštíveno 838x

Zdarec lidicky, chtel jsem se zeptat na lepsi zapalovaci kabely. Kdysi jsem jedny nasel, meli na sobe takovou podlouhlou kostku s funkci nasobice. Nevite, jestli je to k cemu a nebo jestli origo jsou nejlepsi? Nebo aspon cena a nebo stranku kde je najdu. dik
Kostku násobiče? A co ta kostka násobí? To bude zřejmě od stejného výrobce, jako ty magnetické kroužky na benzínovou hadici, co dle Helmuta ušetří 50% PHM, že? Kristova noho lidi, trochu přemejšlím,ne.... :-D

01.12.2006, 07:04 |
wekky Nevyrábí taky takovou kostku násobiče, co se hodí do peněženky? To přece musí fungovat na úplně stejném principu.. :-)
jj, jen se ptam. Nebylo to za levny peniz, cc 10t :) Mozna najdu i foto, melo to jedno crxo na sprintech.
No treba takovy ventilatorky do sani taky nebyly zrovna levny...
Není ta kostka spíš násobič VN, podobný principy jak ionizery vzuchu?
Tappaja: koukal sem jednou na ventiláory do saní a parametry co tam psali se mě moc nezdály, podle mého nemohou zaboha dát tolik vzduchu jak turbo b řádu 10ti tis otáček , možná pomáhá ve spodních otáčkách,ale pak podle mého nestíhá plnit sání,
to je muj názor
tohle pomuze leda tak jako restrikce v sani:o))))
dobry..... tableta ktera zlepsi ucinnost motoru o 20procent..... to je uz vetsi nez teoreticka ucinost carnotova cyklu (idealni tepelny stroj) takze v podstate perpetuum mobile..... fakt nechapu....
magnet na hadicce - videl jsem, smal jsem se az malem pocural sem se:)))
moturek v sani...jasne ze to muze pridavat vykon..... pokud ta turbinka bude mit stejnej vykon jako u turba... odhaduju ze to budou radove kW...takze moturek 12V 100W to asi neutahne:) takze asi stejnej ucinek jako dat do sani poutovej vetrnik:)))
jinak tuning svicky a kabely...... svicka zapaluje smes ve valci... kdyz ta obyc co tam je tu smes zapali(pravidelny chod motoru) tak co jako dokaze lepsi svicka??? to si mysli ze existuje neco jako lepsi zapaleni???
jinak pokud to zapaluje a ja dam pomoci neceho do zapalovacich kabelu vetsi napeti/proud.... tak jediny plus bude to ze kazda jiskra vytrhne vic z elektrody svicky.... takze mensi zivotnost svicky......
jasny je ze svicky z lepsich materialu vic vydrzi, ale ne ze muzou pridat vykon apod.......
jo taky maj 'tuningovy' mysleno pro vykone motory jiny teplotni cisla..... takze pokud se takova svicka da (v pripade jednoho meho kamarada do vektry) tak je moc tepla a chcipa to na volnobeh atd...... takze slava temto uzasnym upravam:)))
jo ale ty tablety beru.......