Navštíveno 786x

05.12.2006, 12:59 |
Timbo cauves lidi.
jezisek mi slibil k vanocum nove auti ( Opel vectra caravan ) a tak prosim o radu a to ktery z nasledujicich motoru je podle vas lepsi?
1,9 CDTI 150ps
3,0 CDTI 184ps (6val)
jak jsem procital ruzne testy atd. , casto se v nich psalo , ze vykonove jsou skoro stejne cimz neni mysleno poctem ps nybrz jizdnimi vlastnostmi. Tomu ale nemuzu verit (teda spis nechci) tak pokud jste mel nekdo moznost timto autem jezdit s tou ci onou motorizaci napiste mi tu prosim svuj nazor , ale nepohrdnu ani nazorem teoretika , ktery trochu vi o cem je rec. Diky Timbo
ta 3.0 má tuším jen 177ps, má kultivovanější chod a je na diesel vcelku tichá, oproti 1.9 má větší krouťák a s tím související lepší zátah, protože na hmotnost jsou auta vcelku stejný. 1.9 je ale novější motor s Euro4 a má už bezúdržbový filtr částic, nebo jak se to jmenuje.
Kdybych si musel vybrat mezi těmito, vzal bych 3.0V6
ja kdybych mel na funglovku tak bych si koupil benzinaka a ne opel:)
jinak ja bych sel do 1.9 ... pojede to plus minus stejne, mensi poviny atd.
sestival bude tissi, kultivovanejsi chod..... ale jestli ti jde o tohle tak bych stejne koupil benzin:)

05.12.2006, 16:58 |
Timbo to:6kule 184ps maji ted ty posledni modely tusim od rv.05 a ma uz taky e4 a russpartikelfilter
to:assassin funglovka to nebude nejsem debil abych dnes koupil funglovku a za rok za ni dostal polovic :-( ale nebude to starsi nez 2roky. opel kupuji proto, ze jsem s nim uz leta max. spokojen a diesel kupuji proto, protoze najezdim cca50-70Tkm rocne a chci to auto tak 5let mit. poviny je mi sumak protoze neplatim za obsah ( D ) :-) a na danich si za to povozenicko rad priplatim ale jinak zatim diky
Timbo: tak to bych sel do V6 .....
oni superby apod koncerny mely taky skoro stejnej vykon 2.5 tdi a 1.9 tdi a to 2.5 jede trochu jinak....
jinak to s tim opelem neber vazne...to je subjektivni.... nekdo rika jen nejlepsi o znacce o ktere jinej rekne ze je total shit.... navic kazdej ceka od auta neco jinyho.....
ja bych se toho 3 litru vubec nebal akorad si to spocitej nedejboze se ti vysere cokoli v motoru tak na 1.9 budou levnejsi ND jak uz to tak byva

06.12.2006, 23:56 |
Shr3k [ Link ] =
How far I'd go to not have a Vauxhall Vectra in my life? :-D
sel bych spis do 1,9 a rcite do jiny značky, ale to asi slyset nechces.