Navštíveno 754x

[ Link ] mate s timto zkusenost?
Mel jsem doted LEDky bile barvy, ale odchazeji, a nechce se mi vzdycky rozebirat cele xenon svetlo na octavii abych je vymenil :((
chci proste nejakou parkovacku co sviti bile, aby to s xenonem "ladilo"...
DIKY ZA NAZORY ;)

08.12.2006, 10:13 |
Duri taky se přidávám
Já jsem tohle taky řešil, jediný diody, který mi držej jsou od autostyle, ale ty už nemůžu nikde sehnat, jinak jsem vyzkoušel asi 10 značek a všechny byly do 2 měsíců KO, nakonec jsem zkusil dojít si do elektra koupit 10mm diodu s příslušným odporem. Použil jsem patici z těch rozbitých diod a do nich umístil tyto a drží to už víc jak 3/4 roku :-)) .2ks diod +odpory mě vyšly na 100 Kč
no ja mam uz pres rok bile ledky drzej porad jeste zadna nedodelala
mam na motorce v parkovacce 2bile led - patice z rozbite puvodni zarovky, pralalne + prislusny odpor a sviti tam cca 4roky.......

08.12.2006, 10:45 |
Smrada (M)
Vim, ze Osram dela zarovky svetlem podobne Cool Blue, ale jsou pry za raketu a blbe se shani
sice to neni az tak podstatne, ale taky mi jde o to aby to polisum nevadilo.. za ty ledky.. davaji pokuty (nekdy)..
no a ty osramy a philipsy jsou udajne homologovane ... takze by mohl byt klid od polisu.. ;))

08.12.2006, 11:31 |
Q zavolejte pawla piwoje - zabijáka brouků. koupil sem od něj parkovačky udělané od něj a bylo po problémech!!!!!

08.12.2006, 12:55 |
Kmoda
mam ty obyc Osram Cool Blue parkovacky a sviti to skoro bile, ty s halogenem budou asi lepsi... a zas takova raketa to neni.
Tyhle philips nic moc, měl jsem je a jen o trošku bíléjší ale efekt jak říkám nic moc
Tohle jsem tu už probíraly, je to lepší
mám je a to bílejší
[ Link ]

08.12.2006, 13:58 |
Kmoda | Upraveno: 2006-12-08 14:01:09
Sakra hodil jsem link na žárovky do interiéru.Tak tady jsou i cool blue
[ Link ]

08.12.2006, 22:52 |
KMT Před Vánoci budeme mít novinku od Momo Corse, WHT 5W H151, kvalita a cena bude DOBRA!!!!
hmmm... asi dva mesice zpet jsem si koupil bily noname parkovacky, po precteni tohodle tematu jsem se juknul a skutecne, jedna uz je v kremikovem nebi :o(
takze doporucujete ty od Pavla? :o)