Navštíveno 1590x

09.12.2006, 12:08 |
Mirda Zdarec, mám dotaz ... přišel sem na možnost přeleštit přední světla a tím z nich udělat "čirou otiku" .... zajimalo by mne, jak to bude po tomto zákroku svítit s klasickýma H4 popřípadě s BIXENONAMA.
Máte s tím někdo zkušenosti??? ... dík za info

09.12.2006, 12:51 |
gizmi No ja nevim, ale tohle bych nedelal..treba na facko dela ellri prekrytova sklicka na cirou a tvrdi ze to tak hrozny neni..Ale muj nazor je ze ty drazky na rozptyl svetla tam asi k necemu jsou..a pokud neprekopes svetla na cockova, tak to bude svinstvo.. ;)

09.12.2006, 13:02 |
Mirda no právě o ty drážky mi jde .. sou tam na lámání světla, ale nevim jak moc je to lámaní potřeba u xenonů. Já mám toyotu a čirou optiku na ni neseženu :-(
Nomě by to zajímalo taky...
Taky na tu mojí plečku neseženu čirou a uvažuju o tomhle z xenonama, takže jestli má někdo zkušenosti tak bych byl taky rád...
jj, taky me to zajima, ale mam takovy pocit ze jsem cetl ze pokud nechas origo, silenost, pokud das xenony/bixenony, tak neni problem myslim
pokud das cirou a bixenony neni problemek,
jukni na moje stranky www.xenony.kvalitne.cz a rad ti poradim a vyjdu vstric :-)
přesně tak,pokud bude pod čirejma sklama bixenon,je to ok. Ale pokud tam bude H4,tak není moc dobrý řešení(nižší svítivost,oslňování).