Navštíveno 1371x

Zdar lidi, potřebuju poradit, když budu chtít z octy staré tváře udělat faceliftovanou, tak co všechno potřebuju vyměnit?
Viděl bych to asi: přední světla určitě :o), pak masku a nárazník (nejlépe snížený)...
Opravte nebo doplňte mě pokud se pletu, díky...
Na to se vyser, protože je to ranec jako prase - určo světla, kapota, blaťáky, čelo, nárazník, držáky... Pár desítek tisíc s lakem... Jinak doporučuju až po napr*ání srnky, Paroubka apod.

11.12.2006, 20:29 |
JR jsi v tom za cca 20k ....... svetla, naraznik, pricka, maska ....
svity:já to dělal na své první octávce,kapota se nemusí měnit jinak maska s držáky masky ano,jistěže světla a nárazník,co se týče frontendu ten jsem jen decentně ořezal flexou a bylo hotovo takže ten nejni také třeba měnit

11.12.2006, 23:21 |
BadyS tak tak výztuha respektivě čilko se dá trochu porovnat flexou nebo dat facelift, světla, blikače, konketory světel, maska + držaky, naraznik, a to je vše..

12.12.2006, 09:09 |
Kapka (M)
[ Link ] probiralo se to tady už hodnekrat...

12.12.2006, 10:07 |
xenonman | Upraveno: 2006-12-12 10:07:48
a proto te urco vyjde lip nechat udelat nebo vybrousit si svetla dat tam treba bixenon a s cirou optikou a nemusis nic predelavat ani upravovat a vypadat to bude dobre

jinak jedny lampy tu mam :-)

no ale on nechce jen svetla si myslim kdyz chce predelavat na facelift, ze ;)....
a zapomel jsi na komplet facelift vnitrek ;)))

12.12.2006, 15:59 |
vOid. prvni co bych udelal, tak palubovku, protoze pal. pred faceliftem je naprosto tragicka...

12.12.2006, 16:01 |
KaCzaba | Upraveno: 2006-12-12 16:02:49
ale pred faceliftem mely octy uz jinou palubku.ale ta prvni je fakt otres
aha tak to pardon, a neni lepis prodat a koupit kde je to uz hotove a origo nez se s tim delat? :-)
no to je taky reseni koupit jinou :)))... nebo predelat vnitrek do "mezitypu", venku dat vsechno do barvy, svetla z L&K, zadni facelift a vypada to "skoro" stejne :)))). Tak jsem to resil ja..

Jak předělat starou tvář na novou je tady:
[ Link ]