Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Sháním....

o Navštíveno 1350x o
o 15.12.2006, 09:16 | Kolda
Zdravím, nevíte kde sehnat, koupit novou?
V katalogu MJAUTO [ Link ]
jsem to našel v katalogu FEBI, v ostatních, ale bohužel nejsou schopni dodat.
Nevím, jak to přesně pojmenovat, snad pojistná matice, je to z předního kola na fordu cougaru, byla tak zarezlá, že se mi celá rozpadla na ty 4 tenké plíšky se závitem. Měl jsem dříve fiestu 97" 1.25zetec a tam to bylo řešeno tou klasickou maticí, myslíte, že by šla použít i zde? Podle mně je to to samé...

foto k příspěvku  od Kolda

o 15.12.2006, 09:16 | Kolda
Tohle jsem měl na fiestě...

foto k příspěvku  od Kolda

o 15.12.2006, 09:33 | Hanes
použít to jde, závity jsou stejné, dokopnce v některých sadách ložisek se dávají klasické místo těch skládaných. Jinak když by jsi nebyl z daleka tak ji tu mám,ale posílat nehodlám.
o 15.12.2006, 09:51 | Kolda
Hanes: OK, díky moc za info, s tou druhou už podle mne nebude takový problém....
o 15.12.2006, 13:21 | Hanes
Ale raději si oměř závity, nevím jak je to u cougaru toho jsem na dílně ještě neměl, ale myslím že to je vlastně mondeo ne? Fakt nevím.
Jinak ta skládaná matka by měla být samojistící kdežto tu obyčejn ou musíš zaklepnout, taky záleží jestli je na poloose drážka pro zaklepnutí. Raději bych se poptal po té skládané, nebo matku se silonem-taky se na poloosy většiny aut dávají a pod ní podložku.
Jen zase ford musí mít něco extra :-)
o 15.12.2006, 13:36 | Kolda
Hanes: jj, mělo by to být to samé jako mondeo...
o 15.12.2006, 18:34 | oranger
Kup to origo ford, budou to mít, a nemůže to stát milion, než řešit nějaký náhrady...
o 15.12.2006, 20:15 | Hráďa
tuta matka je i vzadu na KAčku
o 15.12.2006, 21:58 | Kolda
Tak díky všem, jsem byl dneska u FM H&P Autodemont na šrotišti...vzal jsem dva kousky těch skládaných a chtěl za dva kousky 100Kč...takže pohodička...
o 16.12.2006, 08:59 | oranger
Můžu se zeptat co by to stálo jako origo díl novej? Jen tak pro zajímavost?
o 16.12.2006, 10:33 | Kolda
oranger: Nevím, jestli bys ho samotný vůbec sehnal, zkoušel jsem auto kelly, auto štangl a plno dalších a nikdo nic, všude mi řekli, že takový malý samotný díl jen na dodavatele moc malý, prý to jde koupit jen s nějakou dražší sadou ložisek.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3234 sekund.