Navštíveno 1880x

ahoj, ma tu nekdo zamracenou sptzku? jak ste vyresily podsviceni? daji se nekde koupit mensi bile neony, snad tim by to slo?! diky
Mám na feldě zamračenou značku a osvětlení jsem nechal puvodní nebyl stím žádný problém. Na jakém to máš autě?
na GIII, me se tam origo newlezlo :( zarovky jsou moc dlouhe...napadlo me leda do tech origo patic nacpat ledky ty nemaji takowou welkou hlawicku jako obyc zarowky ne? myslis ze yb tam sly tyhle?
[ Link ]
Mám tam ty první. A jso super rozptylový tak to osvětlí celou značku.
Chce to zkusit totam dát no... a uvidíš jak to bude. Tvé auto jsem neviděl takže přesnš nevím jak to máš.

16.12.2006, 20:32 |
jenik dal jsem tam jedno na prostredek sehnal jsem ho na vrakaci je nacvakle a ma rozmer cca 5X2

já tam měl kdysi normálně bílé diody myslím 3...
ouka zkusim koupit a naposowat tam ty prvni jestli se mi tam wlezou! :) jinak fotku auti prikladam...

17.12.2006, 16:13 |
Adler pekne ale sundal bych ramecek na spz pac takhle to vypada blbe
nebo se daj sehnat pidi ramecky, mel sem takovej hodne slabouckej na aute z nemecka.
Taky bych ti doporučil sundat ram. na spz.

18.12.2006, 15:14 |
Katy taky mam zamracneou spz. osvetleni jsem shanela loni a nakonec jezdila cely rok bez nej :) a uz to resit zatim nebudu...dokud me nechytnou.
jinak to vypada na peknyho golfika.
mno jo ale spztka musim byt w ramecku ne? :) heh tag mi poradte kde ten pidi ini ramecek sezenu a jdu do nej...
to katy: jj dik dik, zawarowal me to twuj mladenec :o) akorat kokot lakyrnik to spatne nalakoval a ted to trcohu rezne do piii*e :( tagze pristi rok sup arit a lakowat znowu :((( chjo...dnes sem koupil ty led diaody ty prvni tag zitra zkusim napasowat a uwidime ale mam pocit ze se tam stejne newlezou chjo...mn ja si taky myslel ze budu jezdit bez pokut :) a ejhle pred par dny to bylo za 2 000,- ???!!!!!! tag to asi radsi za tech 49kc podswitim :)

18.12.2006, 22:55 |
Adler ramecek byt nemusi .. musi byt jen prisroubovana....nebo vnejakym homologovanym ramecku

18.12.2006, 23:58 |
Proffesor_W | Upraveno: 2006-12-18 23:59:13
shaft ... uz to prodej :-) nebo minimalne nech misto audia dat do kupy ten predek a vubec celou kastly.
btw: pro ty Pendulum sis taky prile ze? budu v boskovicich ctvrtek, patek , sobota, mas posledni moznost pred vancoema.

19.12.2006, 20:37 |
bobes shaft.cz: odkud jsi,z bozak včera jsi jel kolem mě a zrovna jsem si tě všim skrs ten zadek,zamračenej a ten duplex,kdo ti ho dělal a nebo je to origoš.
tak wcera jsem tam ledky napasowal ale zatim switi jen jedna strana :( pac k te druhe mi chybeji konektory, nemate je nekdo doma?
to prof.: :) ja to wolal nedawno kwuli tem pendolum a ty jsi to nebral, heh tag snad to kapne dnes nebo zitra
to bobes: origos to neni, to se na golfy nedelalo :) mam to od moc sikownejch borcu kousek od lipuvky! rychle, celkem levne a hlavne kwalitne udelany! wecer sem odstavil auto a druhej den odpoledne wyzwedl :) to jsou aspon sluzby! ty jsi taky z bce?

20.12.2006, 12:31 |
Katy 2shaft: pisni mi na icq za kolik vysel takovej duplexek. Ď.

20.12.2006, 12:33 |
bobes Ahoj né z bozaka nejsem,ale z Ludíkova,kamoš mi dal za darmo ovaly koncovky odřezany z remusu z duplexu 140/70 a chtěl bych udělat dozadu duplex ale tak někoho na to nemam,dáš mě na ně kontakt,chtěl bych to v nerezu?