Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Jak na oštření černé metalízy

o Navštíveno 1384x o
o 21.12.2006, 16:09 | Zdeny | Upraveno: 2006-12-21 16:19:27
Měl bych následující dotaz. když jsem koupil auto (druhá ruka) , nebylo na laku téměř nic vidět, byl pěkný. Dlouho, i když stálo auto venku, se voda nechytala. PO čase ale ta úprava (vosk nebo co to bylo) asi slezl a obevjilo se množství túkanců od kamínků, odřeninek a podobně. Čím to napravit, aby to zase zmizelo? Existuje nějaký vosk na černé(tmavé) metalízy? Dosud jsem měl jen stříbrná auta a používat Turtle s teflonem (mj. vynikající vosk a vynikající jednoduchá aplikace), ale černou jsem neměl.

Díky za radu. Neradit však, že přestříkat:-)) , tak hrozné to rozhodně není:-)) Korekční tužka taky asi není řešení...

o 21.12.2006, 18:42 | Honza2.016v
mam tipo , černá metla a obča sho přejedu černým turtle waxem a pohoda...

foto k příspěvku  od Honza2.016v

o 21.12.2006, 19:16 | cupra.165
Ja vzdy na jare a na podzim to beru od turtlewax cernou lestenku.
Umejt,vylestit jelenici,nanest lestenku,zaschnout a vylestit....vse rucne..mechanikou by to bylo zrejme jeste lepsi,ale tim z OBI asi moc ne a na profi lesteni nemam....
Jinak prubezne pak staci umyt autosamponem s voskem a stirat jelenici

foto k příspěvku  od cupra.165

o 21.12.2006, 21:20 | Zdeny
Chlapci díky, netušil jsem, že existuje černá leštěnka. Hned po Novém roce jdu na průzkum trhu.
o 21.12.2006, 21:37 | cupra.165
sehnal sem ji v OBI Plzen, mel sem tami s cernou korekcni tuzkou :-) je to primo na cerne metalizy...hodne zdaru :-)
o 21.12.2006, 21:38 | KMT
Zacni pruzkum tady..)
[ Link ]
o 23.12.2006, 09:26 | Kamil
Turtle Wax dělá myslím leštěnku ve víc odstínech včetně korekční tužky - myslím, že se to jmenuje Color Magic. S tím to asi leštil i cupra.165
o 23.12.2006, 20:42 | cupra.165
tak tak,to je presne ono,diky za doplneni
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3259 sekund.