Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > svicky

o Navštíveno 731x o
o 22.12.2006, 08:45 | xenonman
chtel jsem udelat jeste¨cupricce radost takze kdo a jake mate zkusenosti precipovane autiko s turbem, zivotnost atd...
zatim jsem premyslel o NGK nekdo dalsi navrhy popr aj cenove ....

o 22.12.2006, 18:26 | tomi666
já jsem dělal přestavbu na turbo,měl jsem originál svíčky doporučené výrobcem,mělo to hrozné spalování a nedalo to více jak 5tis/ot... potom jsem skusil svíčky Beru Ultra X ozn.UXF 79 cena asi 170,- kus,mají čtyři elektrody různě položené,chod motoru byl mnohem lepší,šlo to až do omezovače,ale pro mé ůčely nestačili,ted' mám Denso Iridium max.spokojenost :o))),ale dražší cena...
o 22.12.2006, 20:01 | xenonman
mno nic proti ale pokud mas motor ktery na turbo neni a pak tam das doporucene svicky ktera samo maji uplne jine vlastnosti nez na turbo tak to si mi moc nepomohl nicmene stejne jsem dospel ze nejlepsi jsou doporucene vyrobcem... ted tam je tam mam take a slapou jak hodinky ....
o 23.12.2006, 01:32 | Proffesor_W
ja mel NGK na s16 a bida, lital volnobeh a celkove motor byl takovej nestabilni. Koupil jsem Denso Iridium a maximalni spokojenost. Volnobeh krasnej, otacky nelitaji, auto se nedusi, po studenu neskube (klasicky neduhy peugeot motoru). Proste od te doby super, sice staly 2000,- ale ted vim ze to byla dobra koupe.
o 23.12.2006, 12:14 | Machča
ja bych taky dal doporuceny vyrobcem a NGK mam dobry zkusenosti a prave naopak s Denso jsem moc spokojenej nebyl no a dobry jsou jeste championy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3451 sekund.