Navštíveno 1658x

Posilam ti par fotek .Je to foceny vcera vecer-byla uz moc tma a ty nase ulice nejsou moc osvetleny- tak sorry. Je to tak osklivy az je to hezky. Me se to zezacatku nelibilo ale jak cas ubiha tak se mi to libi cim dal vic. Takovy osklivy kacatko .Bracha si to chvali , jel jsem v tom vcera vecer a je to super. Delali na to testy v terenu a prej moooc dobry- navic Toyota kvalita. Mozna pristi rok si to Lenka koupi na firmu ,ale cekam ted na novej model Toyota Highlander, ma prijit pristi rok ,tak se nechci uspechat .

to je masakr ty woe :O)))
retro kara, kua to je fakt ukrutne uchylny auto.
má to kamarád ve firmě a nemůže si to taky vynachválit. mě osobně se to taky docela líbí.

22.12.2006, 17:06 |
Q jj, v praze taky vídáváme
hmm tak ať mi ještě někdo chvilku říká, že US auta maj děsnou palubku, tohle je teda tragický celkově až na přední masku ta je vcelku OK :o)

22.12.2006, 19:09 |
clown jako Q .. zepredu ujde ..
prdel ujde taky ..
ale dohromady na bliti :o))
jj, taky jsem uz videl v praze zluty, zvenku super, ale vnitrek fakt desnej :o(
To stalo v Pb v Toyote u Dolaka, cumel jsem na to jak puk - Hummer v kupinu:)
Mare, woe.... tohle neni escalade, tohle je japonskej hardcore offroad, FJcko nikdy nebylo autem pro snobaky a pozery.
Jinak, podivej se na novinku od Jeepu kterou chce se ma udajne prosadit do segmentu SUV.....
Jmenuje se to Jeep Compass.... to je teprve maso.
Na horkou novinku..... sorry, ale to je ulet, Kia nebo Ssang Yong jsou proti tomu super kary, jak designem tak zpracovanim.
Tohle je to o cem ja mluvim, a cos zrejme nikdy nevidel, je to to samy co me totalne rozsekalo v ty starsi escalade. Pristrojova deska je jeden velkej flak tvrdyho plastu, zadny mekceny plasty co si hrajou na nejakej material jako kuze. To samy dverni tapecaky. Humus. Samej levnej, tvrdej plast. To samy dodge caliber a spousta tech US novinek.
Kua to bych blil.....

exterier no comment......

to vypada jak Fruko s blatnikama z R5 :-)
no ten Jeep je hnusnej ale furt asi tak 20x lepší jak ta Toyota a to zejména uvnitř .... a Caliber je jasněj je to stavěný jako maximálně levný užitkový auto to že se při dovozu clu a DPH u nás vyšplhá na nesmysl oproti USA je věc druhá no ....
H-Honza: Já vím, že japonec za každou cenu, ale ten interiér compassu, to je oproti tý Toyotě teda fakt luxus, nezlob se :o)
jo ja s tim teda zacal ale je to srovnavani hrusek a jablek.
Ta toyota se mi v interieru taky nelibi, to nepopiram, myslim navic ze i tady ten intros bude stejnej jako v tech US autech, tim myslim ... tvrdej..... plastovej... asi jako ze omyvatelnej :O)))))))))))
Nicmene je to takovy .... cely jiny, porad bych rekl ze neokoukany a zajimavy i kdyz se to jasne nebude libit kazdymu, ale ten kdo se bude chtit libit si koupi landcruisera, tohle je auto jinyho urceni.
U ty toyoty to chapu - ona taky ale neni draha - v US stoji to co tady zakladni octavie - kolem 620t, stejne jako ten jeep je o cene - 330t stoji v podstate v US zakladni model coz je super...
Bohuzel, tyhle ceny se k nam nikdy asi nedostanou :O//
RB kecas woe, wo tom to neni....
nahodou ten intros novej v tom caddym - co sem daval Mar byl proste povedenej, proto me prekvapuje ze to amici nepochopej a nezacnou se tomu vic venovat u vsech aut, sorry ale nevim o zadny z tech levnych znacek jako je Hyundai nebo Kia, ze by v jakymkoliv modelu pouzivali tyhle hnusny plasty.

23.12.2006, 11:32 |
RedBaron | Upraveno: 2006-12-23 11:34:27
H-Honza: Z toho interiéru Caddyho jsem taky neučůrával, nejvíc se mi z toho témátka líbila Honda Legend, ta má super vnitřek, fakt mňamózní. Třeba nový bavoři jsou uvnitř jako kuchyňská linka, nic mi to neříká :o( Ale tady z těch dvou je teda Jeep jasnej vítěz a vnitřek tý Toyoty je těžký twingo. Na tý Toyotě se mi moc líbí předek, připomíná mi takový ty starý nezničitelný pouštní modely od Toyoty, koukal jsem na to tady na kruháči u Globusu v ČB jako na zjevení, třikrát jsem ten kruháč kvůli tomu projel, je tam Toyota prodejna. Ale od B sloupku dozadu je to zesranec :o(
presne tak, taknejak jsem tohle auto chapal jako nastupce tohohle staryho landa, proto si myslim ze se tam na nejakou estetiku nebo interier nekouka, dulezita je zivotnost, pruchodnost, a funkcnost.
Pro ty co nevedi o cem je rec je to tenhle model.......

jeden luxusni interier.........
:O))))))))))))

je to přesně z fotek vidět že se chtěli přiblížit tomu starý modelu jak zvenku tak i interiérově, měl sem tu možnost chvilku v tom pojezdit je k mání jen jeden motor a to 4.0 6-ti vál a svezení je s tím příjemný všechno je tam dělaný masivně, trošku je z toho horší výhled, ale jinak to hodnotím relativně kladně, ale bojim se co bude za 10 let :o)

24.12.2006, 14:32 |
paia uz jsem to taky videl a me osobne se to proste nelibi, ja si HC offroad predstavuju trosku jinak.
paia: nevim jesi HC ale me by se libilo treba totok:
[ Link ]

26.12.2006, 17:51 |
paia pro me je ta Toyota prehnane hranata a prekombinovana. to si meli nechat na nejakou designovku, ale tohle je proste splacanina.
jasne Paio, meli vsechno bouchat na jedno brdo, sjednotit design aut aby clovek nepoznal co je co, tak jako to udelal koncern, heh. sorry.....
Jsem rad ze i kdyz ne kazdymu se to libi, tak rejzaci se aspon pokusili vymyslet neco novyho v designu aut, viz tahle toyota nebo novej civic, a nevyrabej masove nezajimavy auta kterych tu jezdi po ulicich statisice aniz by si jich nekdo vsiml....
H-Honza: Nezlob se, ale v jednoduchosti je dokonalost a tu ta stará Toyota nepostrádá. Ta nová je od B sloupku příšerná :o(
jasne mas pravdu.
Na druhou stranu, to auto na sebe umi pritahnout pozornost, design je ulitlej, treba se najde i nekdo komu se to bude libit....
toyo je super.. libi se mi to moc. :o)
Jak jsem rikal na zacatku vzkazu.Kdyz jsem tu Toyotu videl poprve a ve zluty barve tak sem se taky malem poblil. Ale cim vic jsem to auto videl a v jinych barvach ( tmave vinova je super) tak se mi to zacalo libit. Jde o to ze to je uplne neci novyho ,jinyho nez co delaj ostatni. Kdyz prisel GM s Hummer 2 a pak s s H3 tak se to ne vsem libilo . Ale nejak tyhle SUV vlezou pod kuzi a pak se to zacne cloveku libit. Jo a co se tyce pristrojovky na FJ. Bezte se chlapci podivat k dealerovi na ty plasty. Jsou opravdu kvalitni. Osklivy /zvlastni /jiny to mozna ale ne levny. Ukazte mi Toyotu, ktera ma levnej vnitrek( Sorry ,ale Yaris nepovazuju za auto-ma velikost golfovyho vozitka ....o))))))).Takze tuto kapitolu pvazuju za uzavrenou a doufam ze ostatni automobilky budou mit takovej uspech a kvalitu jako Toyota. Jo a mimochodem Toyota je dnes #1 co se tyce prodeje a kvality aut v celem svete.Howh -domluvil jsem.

27.12.2006, 11:11 |
hanzz Ta žlutá je fakt mazec :)
[ Link ] jinak jsem někde četl, že s kvalitou Toyotu přeskočilo Subaru, ale nechť, obě jsou to top značky ;)