Navštíveno 1253x

31.12.2006, 15:26 |
bobes zdar da se unas sehnat nějaka supra tak 93-95 rok nějak nemužem s kamošem nic vypatrat?dík za příspěvky
si nech přivist....z JP ....znam človeka kterej se tim zabejva
je jich málo ale jsou, jedna hezká červená tu byla tak před půl rokem a nedavno
[ Link ]
a neni 93-95 uz ta novejsi?
možná facelift, ale kulatá to snad ještě neni
aha, tak je, sorry, nějak jsem siti spletl
samozřejmě je to ta kulatá, mk3 se dělala do roku 92
[ Link ]

31.12.2006, 17:14 |
dddd samozřejmě

31.12.2006, 18:43 |
Libor mkIII je snad normálně dostupenj néé???Známej ho teda měl
z JP bude mít řízení na debilní straně ...

31.12.2006, 20:17 |
xxx www.shmotor.cz - dovezou i přestavěj řízení...cenu nevim, je tu člen ale za boha si nevzpomenu na nick
jenze kit na predelani rizeni bude stat to samy jako auto
blitz snad dela kity ale ceny kolem 10.000€
heh to je lepší si koupit normal z německa a nebo z USA než dovoz z japanu a nechat si vod nějakejch nerumětelů dělat přestavbu za nesmysl peníze ...
mozna ze na supru to bude levnejsi
tahle cena byla nekde na skyline R34 ale nemuzu najit kde jsem to videl...
nicmene bych koupil levostrany rizeni rovnou kdyz se dela a nebo kdyz uz by to mumusela byt JP verze tak koupit vrak s levostranym rozenim a prehazet
rozhodne koupit celej kus zadny prestavby je to blbost a jen zbytecny problemy a investice. Pravostranny jsou vcelku dobre k mani vsude, uz za 5000t € za nebo 8000t € za 2JZ GTE.
nechci tu psat jen spatny zpravy, ale myslim ze u nas slusnej a servisovanej kus nesezenes a jestli jo pochybuju ze pod 500 000.
proto bych se radsi podival nekde po okoli, a dovezl neco z DE, CH a pod. kde ale tak jako tak budes potrebovat hodne stesti a 15 - 20t €..
Kdyz jserm po tomhle aute pokukoval, byl jsem se podivat celkem na 3 autech, nehlevnejsi bylo za 360 a nejdrazsi pres 50. Ani jedno bych si nekoupil pac to bylo bud jako z lega, nebo to nemelo zadny doklady o servisu a minulosti a ty auta byly dost osuntely.
uff, tak oprava, koukam ze slusny kusy nejsou pod 25 000€ nebo 30 000$..........
jo a trochu poladeny az 70.000€
jako vse je to o tom kolik je kdo ochotnej investovat :-)

01.01.2007, 18:25 |
out tady ta nevypadá uplně marně(
[ Link ] ; )...ale asi počítej s tím, že ta cena nebude kolem pul milionu, ale spíš ten dvojnásobek...taky čumím, jak to auto nabralo za poslední dobu na ceně...