Navštíveno 2479x

1988

2005

dokonce i stejný kola :o)
mazec, to v roce 1988 se seriove vyrabelo? :-O
je to od Pininfariny Hit dělal to pokud se nemýlím pro Lancii, ale asi se to určo nedělalo sériově

01.01.2007, 14:05 |
Zip no já si myslím, že už tady bylo takových tvarů aut, že vymyslet něco úplně nového je hodně těžký
kola to stejný nejsou...
ale docela čumím, protože ty kola z toho prvního auta jsem tu asi před rokem měl na prodej... jsou to OZ a dělaly se tuším jen 7x16"
dobře tak stejný nejsou, ale sou si hodně podobný bylo to myšleno obrazně ...
for Zip - to je sice fakt, nadruhou stranu jsou auta který nikdy nic nezkopírovaly ani přesto, že se dělá ten model po několik generací ...

01.01.2007, 16:19 |
Kmoda No a proč se to auto na první fotce nedělalo sériově?Je vidět že Honda má odvahu přijít s tím"Ufem"na trh.Třeba o tomto skoro dvacetiletém nápadu v Hondě ani nevěděli a je to náhoda. :-D
proč s tím teda Honda nepřišla před 20 lety když má tolik odvahy :o)

01.01.2007, 18:57 |
out | Upraveno: 2007-01-01 19:00:05
marauder:protože nato nebyl trh připravenej, nebo proč myslíš, že se to nezačalo v tom 88 prodavat(i ted to chtělo dost odvahy s něčím takovým přijít...nekomu se líbí někdo to má za ufo)? jinak podoba pěkná, hold Pininfarina byl vždycky nadčasovej:-)
AAAAAA..... Honda a marauder, věčné téma.. :o))
Osobně si myslim, že přijít se současnym civicem byla odvaha i dnes, natož někdy v 88mym.. Ale uznávám, že ta podoba je celkem velká..

02.01.2007, 10:48 |
Corry Úkol zněl jasně : " Udělat novýho CIvica ... " ... nebyl čas koukat, kdo je kdo...

02.01.2007, 11:45 |
Kmoda Před 20 lety měla Honda zase jiné nápady.Ale teď už se vystřídalo takových designů že už není co pořádně vymyslet.Tak přišly s tímhle no.A je to dobře.Já jim přeju úspěch když se odvážili.Teď je už dost aut strašně podobných.Alespoň zkopírovali (pokud to tak je) jen prototyp.
neverim, ze by sefdesigner hondy nemel prehled o starsich konceptech, ktere byly v 80.letech po vsech autosalonech. Stejne tak si urcite zjistil tehdejsi reakce verejnosti. Takze okopirovany to nepochybne je, mozna to neni uplne moralni, ale rozhodne je to efektivni.
Byznys je byznys a nejvetsi zisk mas z prace, kterou neudelas.
já sem rád, že existujou značky a auta co nemaj potřebu nic kopírovat a nejsou ničemu podobný ....
Marauder: mluvis o tech, co ted hromadne oprasujou vlastni design z 60.let? :-)
např. a nebo třeba Porsche, Corvette a desítky dalších ... nevidím nic špatnýho na tom když to auto má na sobě znaky který se táhnou po celou jeho existenci což se nedá srovnávat s tím aby např. byla Fábie podobná Swiftu tak, že je to až trapný ...
Zrovna Porsche ted udelalo krok zpatky (kupodivu k lepsimu) Ja zase ocenuju, ze Honda poslala na silnice neco (pro verejnost) noveho, i kdyz to taky neni muj styl. A v zaplave Roomstru aspon lip vinikne poradny auto. To, ze designer okopiroval swifta, mozna vyjadruje jeho zoufalstvi nad marnou praci, pac Skodalovers by to koupili i s kartonovou krabici misto kastle. Jsou firmy, ktere design urcuji a pak firmy, ktere jen potrebuji zabalit vnitrnosti.
já jen nechápu proč třeba ty skla a sloupky jsou prostě 100% kopie proč to aspoň krapet nezměněj tohle je ubohý ...
protoze kdyz zacnes "vylepsovat" design po jednom z nej designeru, tak to vetsinou nedopadne. Navic nevis, kdo to hondu doopravdy delal. Je mozny, ze ten koncept od Italu koupili a pak tam ani moc menit nemuzes.
Kazdopadne to svedci o tom, ze Pininfarina je machr, kdyz lidi kupujou 20 let starej design.
já teď myslel tu Fábii :o) ta Honda vs Lancia mi přijde spíš jako hříčka i když jsou tam docela zarážející detaily který jsou si až moc podobný např ty kola atd ..
JE to vec Skodovky, kam se zaradila. Po Roomstru se zdalo, ze chteji prorazit aspon vyraznym designem, ale timhle se docela shazujou. S koncernovou technikou taky moc inovativni nebudou, takze dalsi propad mezi spotrebku pro duchyse.
ty kola si až tak moc podobný nejsou... civic má 7 paprsků, ty OZ mají 8 paprsků a navíc leštěnej límeček...
ale kulatý jsou stejně, to je pravda :-D
Mmch pozna nekdo, pro kterou automobilku byl tenhle koncept?

02.01.2007, 13:26 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-01-02 13:26:59
Honda Integra podle předních světel :o))
Ne tipl bych Alfa Romeo Spider ...
myslis Alfu GTV, pac Spider nema strechu. Kazdopadne tohle melo byt Audi Quartz :-O
[ Link ]
fakt jo ? teda sorry, ale přijde mi to teda celkově jak ta Alfa ...
nicméně ještě sem si říkal proč to má 4 vejfuky :o)
...a o tom to je. At se to delalo pro kohokoliv, tak nakonec se to proda tomu, kdo za to zaplati. Podle me je to i pripad te Lancie(Hondy)