Navštíveno 1630x

01.01.2007, 18:44 |
Unihero | Upraveno: 2007-01-01 18:44:38
musel jsem si trochu pohrát ale kdybych věděl že s tím bude takové sran* tak bych si to dobře rozmyslel ale myslím že výsledek stojí za to! jo budíky to jsou z Renault clio I 1.8 16V

budíky patří do tohoto malého chcípáčka:-)))) pro představu

vysledek stoji za to? kdyz vidim to podsvetleni, tak do rovnomernosti ma pekelne daleko. promin, ale tohle se mi vubec nelibi

01.01.2007, 19:19 |
Fipo nevím,zda psal,jestli to nově podsvětloval...
Já bych řekl že líbí, protože si myslím že osvětlení je nechaný originál ne?
ano podsvětlení jsem ještě nedělal nejsou na to finance, a hlavně renault to má blbě rozložené žárovky takže při nejhorším budu muset sehnat nějaké pásky led diod!ale jinak to vypadá když je to ve tmě je to rovnoměrné a ještě jsem měl stáhlé to osvětlení mám tam regulaci svítivosti!
sežeň si 12V diody, vyjde tě to tak max na kilčo
tam jsou nějaký jebky na drátky a nevím jestli se to dělá právě v provedení diod

01.01.2007, 22:15 |
Luke_288 | Upraveno: 2007-01-01 22:15:38
Unihero: aha, tak to se omlouvam a beru zpet, protoze jsem komentoval jenom to podsviceni...

01.01.2007, 23:34 |
Kindlik | Upraveno: 2007-01-01 23:35:37
jen ty bílé ručičky na teplotu oleje atd udělat třeba na červeno , ať jsou více vidět , jinak super práce !!!
ještě k těm didám , kde se daj koupit ? 12v a dělaj se smd na 12v ?
hele, tohle auto je mi povedomy nejak.......
;O)))
Kluci 12V diody sháněli v obchdě s autovysílačkama, ale podle mě to budou mít i jinde, já sám jsem ještě nesháněl, zkusil bych vyhledávač na netu
z tady jsem bral ledky ja...mužeš si je aj zamluvit a dojit si pro ne v brne/praze/ov myslím nebo pošta...
Práci čest
[ Link ]
kdyz das odpovidajici odpor muzes dat na 12V klidne 3V diodu ne??????
.....rika se tomu napetovej delic a je to ucivo stredni skoly tusim????
...jde to s nama z kopce:(
assassin : tjn , to vím taky , ale jsou v autě místa , kam prostě ta ledka s odporem nevleze ......
to H-Honza: jj znáš to byl jsem si u Vás na krámě pro olej :-)))
koukali jsme na tebe myslím v neděli jak si byl s Hondou na letišti a dával sis to fakt dobře- dobrá podívaná a asi něco umíš:-)
kolik máš kobylek v tý hondě??
jo a k těm ručičkám když je tma tak svítějí sytě oranžově takže to nevypadá špatně hlavně jsou nevýrazné fotky takže se to z toho špatně poznává!
jo jo, byl jsem zahanet zimni depresi.
Zatim neumim nic, kdybych umel nejezdim na letiste
Jinak je to serie 240 koni.
:O))
vau mít 240 kobylek v cliu tak bych si nestěžoval ale mám tam o 100 méně:-((
Unihero: nenechávej si všechny zásluhy :))))))) já si hrál taky dost :))))))))) lepší fotky ještě nejsou? :((((