Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Oznámení o ukončení soutěže.

o Navštíveno 865x o
o 04.01.2007, 11:50 | KMT | Upraveno: 2007-01-04 11:52:01
Všem účastníkům fóra děkujeme za účast v námi vyhlášené soutěži. I když vaše odpovědi přesně nesplňovaly naše podmínky vyhlášené soutěží, přesto se nám Vaše tipy líbily.
V první kategorii ve Vašich odpovědích byl nejvíce tipován vůz Honda Civic a to počtem hlasů 10..)) Všechny účastníky fóra tipující tento vůz jsme slosovali a výhercem se stává PETERVTI!!!!!
V druhé kategorii – design – jste nejvíce tipovali vůz značky Honda Civic a to počtem hlasů 10..)) Všichni kdo tipovali tento vůz jsme opět slosovali a výhercem se stává ZIP!!!!!
Výhercům blahopřejeme a zároveň je žádáme aby nám zaslali kontaktní údaje pro zaslaní výhry. [ Link ]

S pozdravem KMT

o 04.01.2007, 19:13 | Zip
Tomáš Brixí
Studeňany 17
50713 Železnice

doufám, že nevadí, že jsem zvolil tuhle formu předání údajů
děkuju
o 06.01.2007, 20:51 | Petrvti
jejda, tak to jste mne potesili!!! kontaktní info posílám na mail, ktery je uvedeny pod nickem.

Kazdopadne dobry vyber, Honda je sportovni znacka, ma image, spoustu moznosti jak a co vypelpsovat, dily jsou rel. levne a ma mnoho fanousku!
o 08.01.2007, 20:43 | Petrvti
Psal jsem mail, ale nikdo neodpovedel, patice mam H4..
Diky :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3076 sekund.