Navštíveno 1852x

12.01.2007, 08:52 |
R.I.S Začal sem leštit sání, ale je to takové vroubkované. Kdyby to bylo hladký tak pohoda ale ty pupínky dou dost blbě nemáte někdo nějakej grif na to????

12.01.2007, 08:53 |
R.I.S
To ti asi moc lidi neporadi co to ovládaji... raději našetři a pošli to Rencek či tak někomu :o)
Jedine vybrousit uplne do hladka a pak lestit. Ja tak delal turba, sani a viko ventilu. Je to pakarna, ale super vysledek.
fouknout do černý a vyleštit jen alfa romeo a boxer
a se divím že do děláš s nasazenou klapkou- sundat, vyčistit, odřezat předehřev a jestli je možný tak dát větší, z jinýho motru nebo auta...
vyhladit, pak leštit a máš zrcadlo

12.01.2007, 14:49 |
R.I.S nojo vyhladit. Jenže tam sou strašný záhybi jinak na leštění nikam neposílám mám nanášecí i leštící kotouč do bruzky a i malinké kotoučky do mikrobrusky. šlo mě o ty pupínky. Vyhladit takový tvary to by bylo k posrání a vté= černé by to strašne zanikalo

12.01.2007, 14:50 |
R.I.S jo a napisi Alfa Romeo a boxer pujdou do červena

12.01.2007, 16:31 |
Hanes jj, každá krása něco stojí, takže nakup smirky a brus dokud to nebude perfektně hladký.Žádný zaříkávadlo nebo kouzlo na vyhlazení není.

12.01.2007, 16:40 |
soda Honza2.016V - ahoj. prosim te co myslis, tim odrezat predehrev? uz jsem o tom neco cetl, ze se vyrazuje, ale nejak nevim proc. muzes prosim ty, nebo nekdo jiny vysvetlit? diky
kup si do vrtacky takovy smirkovy kotoucky delaj ruzny velikosti, taky to tim delam,pak jen lestim a napis mi jakej nanaseci a lestici kotouc mas, ja mam jen hadrak do vrtacky a lestenku, kdyz to prejedu tim smirkovym tak uz to beru jen , tady je fotka jak to dopadlo, to kolo v pravo je hotovy, lepsi fotku nemam

no ja to zkousel taky na sani, vysledek neni zrcadlo, ale lepsi nez to bylo, zacal jsem normalne ocelovym kartacem a tim ty vroubky castecne odstranis a pak uz jemne smirkem.....
pred:

no a po

R.I.S: Jo,bylo to k posrani, ale vysledek stal za to, koukej:

turbo je drsně vyleštěné! asi sis s tím pohrál,co? :-)
soda: odřezat předehřev klapky proto, aby to nesálo teplej vzduch.. ono je sice pěkný , že máš udělaný tepelný odstínění filtru s přívodem studenýho vzduchu a kdo ví co ještě, ale když necháš zapojenej předehřev , tak ti bude ohřejvat celý sací potrubí a tím i nasávanej vzduch a to možná ještě víc než neodstíněný sání
s odstraněním předehřevu je dobrý odpojit odvětrání klikové skříně a vaček a buď na něj dát jen takovej malej filtřík, nebo neodpojovat , ale do cesty ke klapce zapojit oil cath tank (třeba od bidrina..), tím dosáhneš toho, že se ti nebude zasírat sání a taky , že olejový páry snižujou oktanový čístlo benzinu..některý motory ale nemusej snýst odpojení odvětrání a nasazení filtříku a můžou třeba až chcípat..

12.01.2007, 19:39 |
bastr hm taky se musim pochlubit jeden limec cca 3h čisteho času a jsou to 15"

12.01.2007, 19:39 |
bastr hm taky se musim pochlubit jeden limec cca 3h čisteho času a jsou to 15"

12.01.2007, 19:41 |
bastr kurva sem to binbnul dvakrat tak sorry
R.I.S - na ty rohy, zahyby a kouty - bud se tam mozna dostanes nejakym dremlikem, ale nejlepsi kdyz si vezmes klacíček nebo neco podobnyho a pridrzis si na tom hrubej smirek (cca 60-80) a pekne to ručne vybrousis. Jina moznost pro vybrouseni tech pórů neni :-)
Preju hezkou zabavu.
a sani:

13.01.2007, 10:29 |
R.I.S vy máte uplně užasnou schopnost někoho překecat. Já snad fakt ty rohy celý vobrousím ať se tu mám čím blejsknout

13.01.2007, 10:31 |
R.I.S to soda: mám normálně na stolní brusce na jedný straně gumovej zelenej kotouč na ten nananáším pastu. a na druhý straně hadrák kterým to pak uplně rozleštíš. Pak už to jen vemu vápno a hadrový kotouč něco jako na leštění auta vezmu to tím

13.01.2007, 10:33 |
R.I.S to RadekFM: paráda jestli mě s tudma někdo nasadil největšího brouka do hlavy tak si to byl ty
Co používáte za leštící pasty na to?
[ Link ] na techniku a tam je clanek. snad pomuze

14.01.2007, 20:36 |
Pilot to R.I.S prosimte nemohl by jsi vyfotit ten gumovej kotouc? nemam predstavu vubec k cemu to je:-) ja pouzivam smirgl od hrubych k jemnym a potom vylestim hadrakem a zelenou pastou

honza 2.0 ... akorat to pak v zime bude zrat jako tank a zamrzat:)))
no nevim..mam odpojeno a nějak to nepociťuju...
Honza2.016v: Taky jeste zima nezacala :-)))

17.01.2007, 09:36 |
R.I.S to Pilot: sorry ze tak pozdě, hned jak ho najdu tak ti ho vyfotím. je to normální gumovej kotouč, který se používá k nanášení té zelené pasty a pak uz des jen na hadrák a pak jen hadra vápno a konec pozitri to sem zkusim hodit

17.01.2007, 21:12 |
Pilot to R.I.S. takze to jakoby hrubeji lesti proti hadraku? a to vapno ??? coze:-)