Navštíveno 1985x

Máte někdo vlastní zkušenosti s nalakovanými plastovými podběhy - co to vydrží? A jak to udělat aby to vydrželo v provozu.
Díky za názory

mno nalakovani neni problem ale v normalnim provozu jako je dešt zima ti nepomeže žadna rada a dlouho to nevydrží

12.01.2007, 21:52 |
xenonman | Upraveno: 2007-01-12 21:53:59
nej je to potahnout gumou a nebo podobnym pripravkem
to xenoman: nerozumím, jakou gumou?
ja jsem spis asi nepochopil tebe tobe jde mit ty podbehy barevne? nebo je v tom neco jineho? pokud prakticnost tak jak pisu prodavaji se pripravky na osetreni na spodek kastle, sundat kola a pekne pogumovat vytvori se na tom ochrana vrstva ktera pak je pevna a chrani podvozek vuci povetrnostnim vlivum atd pokud si mel na mysli tohle...
ne - šlo mi čistě o designovou záležitos. Chci letos zkusit Tuningcup a teď mám rozebrané auto a plastové podběhy venku. V zimě s ním nejezdím ale v létě ano tak tam nechci dát něco co bude po 500km oprýskané.
Ochranu spodku mám OK
jestli si chces lakovat spodek barvou tak to stejne budes muset vozit na plataku jinak se to oprejska jinak varanta je co pujde vzit komaxitem
Komaxit pořítám na kovové části spodku ale plastové podběhy nelze, takže zvažuji jetli to raději nenechat původní protože za 500km co s tím ujedu na sraz to bude oprýskané.
Dotaz je jednoduchý: máte někdo lakované podběhy a jezdíte trochu s autem - jak to pak vypadá?

13.01.2007, 13:00 |
Machča | Upraveno: 2007-01-13 13:01:15
ja bych spis puvodni a nebo koupit nahradni plastovy nadkoli nalakovat a namontovat pred tuning cupem po TC sundat nasadit z5 cerny a jet domu
ty vole ono soutěžit v tuning cupu a mít auto na denní ježdění nejde krapet dohromady :o)
No to je složitější - vyžaduje to sundání nárazníků a plastového spodku atd. Ale dík za názor

13.01.2007, 14:29 |
m1tv mam to odmašteny střikly zakladem na plasty a nastřikany barvou mam to rok jezdim a moc to neprejsaka občas je tam videt dubka od kaminku la enic važnyho ...
To MarauderZ28:
není to na běžný ježdění. Je to leštěnka ale na tuning sraz musí dojet sama. To bych z toho jinak neměl radost!!!
texmur0: vyrob si novy z probarvenyho plastu
Nevo to potáhnout takovou tou umělinou něco jako karbon..pár lidí tím má kapoty a no problém

13.01.2007, 17:39 |
.mycTD | Upraveno: 2007-01-13 17:41:59
si to predstavuju tak, ze bych sundal kolo, nasoukal tam nejakej plast/gumu, horkovzduskou to natvaroval a pa orezal. Akorat me nenapada zadnej konkretni matros. Pripadne nejakou gumu (lino bude asi silny) a nalepit na ten origo plast.
Ta folie v karbon stylu podle me ty sutry moc nevydrzi, to uz bude odolnejsi poradnej lak
mycTD ale jo vydrzi cece, navic bych pouzil treba lak a pres to pruhlednou M3 folii ta vydrzi vic jak auto

13.01.2007, 20:48 |
Shr3k darbug rozlousknul ten zdánlivě neřešitelný problém. Kdo chce zkrátka zachovat lak, potáhne jej průhlednou fólií. :o) Dělá se to tak na nárazníky, na kapoty, tak proč by někdo nemohl vylepit podběhy, že?
Shr3k, porotce TC ;o)
to vypada hezky, ma nekdo odkaz na ten zazrak?

13.01.2007, 21:16 |
Shr3k

13.01.2007, 21:22 |
Shr3k Nicméně stačí koupit obyčejnou průhlednou 3M Scotchtint™, co se používá na autech.
ja jsem ale wool jako shr3k jsem nad tim nepremyslel ale je to dobrej napad

15.01.2007, 17:38 |
zrno ja měl podběhy na saxu stříklé bílým strupem (body) a přelakované bezbarvým lakem a chvilku to vydrželo

15.01.2007, 17:39 |
zrno a nebo dat větší kola aby podběhy nebyly vidět :-D