Navštíveno 1592x

12.01.2007, 22:05 |
Juris ...ale už jsem ho fakt dělal naposled :o))))
origo dávám jen k porovnání rozšíření.

12.01.2007, 22:05 |
Juris .

panebožééééééé, seberte mu tu origo fotkuuuuu, nebo mě asi jebne.... :-))))) moc gut ;-) moc moc

12.01.2007, 22:46 |
Bo Sem si říkal co to tam je za plechovku pod tím nárazníkem a ono to je by Juris nebo něco takovýho :))))
Ale jinak mega mazec
Můžu v plný velikosti?
Bo0@atlas.cz

12.01.2007, 22:49 |
zdany Nemam komentar.......

12.01.2007, 23:27 |
Drtič drtic@cmail.cz
Děkuji ;)
Moooc pekny....mimochodem,tyhle BBS by sem chtel 10-11x18....:-)
Mishan: když mu zlomíš ruku na chvilku přestane:))
fakt je to mazec, hlavne to pozadí je bomba!!!
hezký panáčku:o)))) tohle se mi libí!
nadherne udelany, super.
ale ......moc uhlazeny, GT-R musi byt o trochu divocejsi, dej jeste jeden pokus :O))))
jako ze GT-R je neco s sirokyma blatnikama, velkym kridlem, spoustou funkcnich nadechu a vydechu.... to zvladnes ;O))

13.01.2007, 09:30 |
Juris H-Honza: puvodně jsem měl jako předlohu tohodle krasavce,potom jsem si to ale rozmyslel a řekl jsem si že to nechám čistý no a název jsem už měl vymyšlenej a tak už zůstal :o))))))

Juris: supééér,nechceš mě udělat Fávo GTR :o)))

13.01.2007, 10:22 |
Juris napíšem si Tome na icq
o5 se mi to libi
Juris nechtel bys mi navrhnout nejakej efektni predni naraznik na barchettku kdyz ze sebe tak pekne sypes ty napady
Juris:Zkus prosím nějaké hladké linie z toho Báwa prosím!!!Ale Ne alá Německo ale Alá Juris.Díky Moc
to Juris: řekneš mi,co máš za zaměstnání? protože nevěřím,že můžeš dělat něco jinýho než sedět někde v automobilce jako šéf design studia :-)
já vím, ale nepovím nepovím :-))))

13.01.2007, 14:55 |
Juris Wenca 36: to by byla hodně velká drbačka,ale třeba nějaký báwo dělat budu...
H.E.R.O.: bohužel ne :o)))) jezdím z bagetama APETIT rulezzz :o)))
Juris:Co takhle Compacta?Moc prosím