Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Williams

o Navštíveno 1206x o
o 14.01.2007, 11:29 | fredh
Čau lidi,
potřeboval bych rady ohledně clia williams. Chtěl bych si ho koupit, trošičku ťuknutýho. Vím akorát, že docela často se objevuje koroze zadních lemů, ale o ničem jiném jsem nic nezjistil, že by nějak odcházelo. Mohli byste mi prosím trochu poradit na co si dát při koupi pozor? Byl by to ten dvoulitr, ne ta osmnáctka, co spousta lidí mylně označuje jako williams.
Nějaký rady na co si dát pozor na podvozku, motoru a tak. Za každou radu budu vděčnej. Vím, že tady předčasem nějakej williams byl se špatným motorem, ale už to nemůžu najít.
Vím že hodně záleží na předchozím majiteli, ale bude z Francie a osobně bych se na něj asi jel podívat.
Moc díky všem

o 14.01.2007, 11:30 | fredh

foto k příspěvku  od fredh

o 14.01.2007, 13:28 | blázen
tohle není wiliams
o 14.01.2007, 13:50 | fredh

Vím, jen pro ilustraci, moc se mi líbí. To je právě ta 1.8 16V.
o 14.01.2007, 14:03 | blázen
pokud ti stačí 100km/h za 8s a nevadí ti hrozný chod motoru franc. aut..je to dobrá volba
o 14.01.2007, 15:44 | fredh
No teď mám swifta GTi, to dělá papírově 100km/h za 8.5, ale je to jen třináctistovka.
Myslel jsem na co si dát pozor, co by mohlo bejt na výměnu apod.
o 14.01.2007, 15:57 | wwollff
No co vím, tak u těch 2,0 byly většinou na výměnu velmi opotřebovaná ramena, která údajně stojí raketu.
Nevím to sice přesně ale říkalo mi to víc lidí.
o 14.01.2007, 16:11 | .mycTD
nema to nahodou zalisovany cepy v ramenech jako pazouty GTI?
o 14.01.2007, 16:12 | fredh
Díky.
To rameno jsem našel tady [ Link ] ;
To by byla cena v pohodě. Ja mám spíš na mysli něco z hnacího ústrojí. Před časem tady jeden williams byl, kterej jel chvilku v pohodě a najednou se mu rozsypal. Zkusím to ještě jednou najít.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.314 sekund.