Navštíveno 2722x

no comment...

tak to je masakr :o))) ale je to alespon funkcni...
no ty pitchooooooooooooooooooooooooooooooo :-))))))))))))))))))))))))

16.01.2007, 07:14 |
Pinky dobry,U rencla moc možností neni
Fakt je ten, ze to vypada divoce, nic mene je to perfektne funkcni jako COLD AIR INTAKE - tak proc ne...
ty voe tak to jsem ještě nežral

16.01.2007, 10:06 |
Smrada (M)
Taky sem mel novodurku. Staci striknout na cerno a nikdo nic nepozna :D
54 kW .. tohle asi nějak zásadně nepomůže. :)))
me se to libi...ale jeste mohla jit skrz kapotu nahoru...ram air:) to by teprv letelo

16.01.2007, 10:54 |
Alííí Na tuningcup bych s tim asi nejel, ale na sprinty by to po obalení alobalem z čokolády šlo...

16.01.2007, 11:25 |
Pinky v praci mam hlinikovou izolačku...:-))
Sakra a jak mu to pekne pasuje
Thullo: blbý je, že si myslí, jak si polepšil, ale seriovy sání je proti tomu z říše High Performance....
nějaký lepší návrh pro tento motor??????
machča: myslím že toto je lepší, než serie !!!
bych to nezatracoval, ta roura ma solidni prumer, silny steny kvuli izolaci, akorat mi neni jasnej pristup vzduchu k tomu filtru
Jo, je to docela zajímavé, jakse řiká: Zlatý český ručičky. :D
Bembik : myslim ze ne protoze do filtru proudi teplej vzduch z motorovyho prostoru
BEmbík:no protoze o tom víš velký kulový, proto. tohle sání stojí za ...... a nejen kvuli teplymu vzduchu, s kterym to zase nebude tak horky....
Scream: seriovy sání je proti tomu z říše High Performance..../// podle čeho soudíš?
krute je ze ti hoši z nejmenovaneho ostravskeho tuning klubu to mysli vazne.... dalsi jejich pecka! alias Sport Edition....

doufam ze me nekdo z tech clenu nezabije, ale jeste jedna fotecka, audio zástavba na miru vcetne nastavitelnych vyskacu......

2 .mycTD: Je tam nápor vduchu zespod...ponecháno ze série...
postavička na volantu je nej :-)))

17.01.2007, 08:11 |
Pinky trubka k orig.saní je teměř na stejnym místě co ten hříbek.myslim že rodil v tom moc nebude ale horší než origo to neni.
další krok by mohl byt odstínění z alu plechů,a přívod studenyho vzduchu k filtru.Pak to bude OK
Pinky: ta origo hadice jde ven z auta, nekonci za svetlem

17.01.2007, 13:08 |
Pinky jj ,konci vedle světla u chladiče,psal jsem temer na stejnem miste.
rozhodně nejde ven z auta.Nebo mam nejakou ojedinělou R19ku :-))

17.01.2007, 15:31 |
DITR přesně tak po odděláni origo air boxu je tam trubka která končí za světlem vedle chladiče......:))))))))))
...a vývod z této trubky, co začína vedle chladiče vede přímo na filtr :)
pinky ...jj je tak 15cm výše než v serii...taky sem měl 19ku...ale podle mně to šlo udělat kratší cestou...:).jinak snaha se cení ne;)