Navštíveno 1440x

čusek ....předběžně se ptám a prosím jesi by někdo uměl svařit nějaké věci z hliníku! ??????? díky

17.01.2007, 16:44 |
dewar Jde o to jak silný.Já vařím laserem,s tím jdou vařit slabé věci a jinak TIGem ty větší.Dej foto co by to mělo být
dewar..zatím ten materiál nemám ještě u sebe... ale bude to 1mm tlustá trubka ..šlo by to?
v čáslavi tady známej vaří cokoliv a rovná a dováří al. kola
já bych taky potřeboval něco svařit kámošce se rozlomila spona na pásku myslíte, že by to někdo dokázal, Praha - okolí ?

17.01.2007, 19:25 |
xenonman | Upraveno: 2007-01-17 19:26:14
mar - urcite pisni tel :-)
jinak hlinik se odstehoval do humpolce
když to dostaneš ke me tak neni problem....Kroměříž
Piskoteek..skvělé :)) sem z Vepřova :)) kousek.... co by oharka šlupkou zahodila :D
Neznáte náhodou někoho, kdo v brně nebo v okolí umí vařit titan a má s tím nějaké zkušenosti?(jedná se o prasklinu na rámu kola) moc díky

18.01.2007, 16:45 |
bastr skoda že stetak z daleka vařim hlinik i titan bud mig nebo lepe tig možno i v heliuu
bastr..eventuelně balíkem hm?
hm, škoda, už jsem si zjišťoval, v praze by mi to taky svařili, ale já jezdím do prahy jednou za uherskej rok :O(

19.01.2007, 13:29 |
bastr hm...

22.01.2007, 00:25 |
Kesam Ja jsem profik svarec Hlinik oceli manganove oceli euro zkousky Hlinik TIG delam neni problem:-)

05.02.2007, 11:37 |
Brody Dobrý den renovuji ariel 500cc SB 1932 a hledám nějakou odbornou dílnu v ČR kde by mi svařili praskliny hliníkového karteru v místě nalisování zubového čerpadla. Karter je z dobře svařitelného hliníku, v místě prasklin 4 mm silný. Předpokládám že by se musel vysoustružit válec z alu o něco menšího průměru než zub čerpadlo, nalisovat dovitř, provařit v místě prasklin a na frézce obnovit snitřní průměr pro nalisování zub čerpadla a dosedacích ploch. Uvítám pomoc a kontakt na někoho kdo by to dokázal a s kým máte zkušenosti.
Uvítám jihomoravský a olomoucký kraj, ale nevadí i vzdálenější firma.
Kvalitnější foto prasklin mohu zaslat na mail.
Předem díky za jakoukoli pomoc a s pozdravem Brody [Brody]

05.02.2007, 11:43 |
Brody 2 foto