Navštíveno 2014x

prosim o radu chlapíci: chci postavit takovou akorát luxusní Astru, ale mam dylema.
15" sou na to malý
16" už má dneska hodně lidí
ale 17" mam strach že mudou moc velký a zkazí to auto
17" nebo nějaký límec v 16"

19.01.2007, 10:51 |
KMT | Upraveno: 2007-01-19 10:55:15
co říkáš na takový "16, za 4943kč kousek.

19.01.2007, 10:54 |
KMT a nebo takové za 4799kč?

19.01.2007, 10:56 |
KMT a s límcem takové v "17 ¨za 6212kč.

ty momo poslední jsou luxusní
Když už se tady ukazujou ty MOMO kola... Tak jsem se chtěl zeptat jak jsou na tom s kvalitou??? Nejsou třeba měkký, nebo tak něco? Jako jestli vydržej aspoň tři roky??

19.01.2007, 16:39 |
dewar a to máš na F nebo G??Vím o nových Momo Corse,ty černý,jak tu jsou vyfocený,v 16¨ kus za 3500.Nebo koukni na www.alukola.com tam maji super kola za půl darma

19.01.2007, 16:41 |
Katy na Astru bych se 17" nebala.
Katy nebala a jela si s tim nekdy?Asi ne,vid?Nemyslim 50km/hod.Jizdni vlastnosti naprosto jinde.Jde o to na co to bude.Jen na ukazovani nebo caste jezdeni.17 to chce nejaky bomby,ty Moma posledni jsou moc pekne a kvalitni kola.Ale ty nase cesty,no nevim.Ty Schmith na te Astre jsou moc Gut kola a hlavne tridilny a kvalitni.Taky premyslim nad 17,ze bych dal moje 16 pryc,ale zatim me nic nezaujalo a taky ty jizdni vlastnosti.Ale ja stim jezdim jen na srazy a nebo kdyz je pekne,sucho,v zime ne.Nejede mi to zrovna nejhur a i na tech 16 je to nekdy sranda,koleje vyjete atd.
No budu to dávat na ,,F" ale mam strach, že když tam dam sportovní podvozek a 17" tak budu muset mega zvětšit lemy...
můžu mít tydle... co na to řikáte?? jsou to 17"

20.01.2007, 17:03 |
Luke_288 | Upraveno: 2007-01-20 17:08:05
rozhodně 17ky. jízdní vlastnosti jsou naprosto OK, sám mam na oktávce 18ky se sportovním podvozkem a nemam jedinej problem
(jezdim okolo 40tis km ročně)
plánuju tam dát 205- max 215, budu s tim jezdit normálně akorát v zimě to nebudu týrat v soli...
Opet Luke.Hochu ty jsi fak t myslim nejakej chytrak.Oktavka a Astra F,dobry chlapce.A 18 a vse ok tak to pekne kecas a nebo jezdis jen 50km a nebo po nemeckych cestach.Nic proti tobe,ale dam ti asi kontakt na bratrance v Praze,ma tam dvakrat pneuservis a stav se tam a on ti to vysvetli jak to krasne sedi kdyz najedes do koleji atd.A myslim,ze tomu dost dobre rozumi,hlavne asi vic jak ty.Ja mam Corrado a mam tam predek 7,5 a zadek 9x16,stavitelnej podvozek a hned poznam nerovnost vozovky a hlavne kdyz me chytne dest.Ale nic,je to zas debata o nicem.Jinak Tunitko zalezi to jasny,ze taky na sirce gum a pokud budou i rafky siroke tak bohuzel vytahnout blatniky.A je to na tobe jestli 16 nebo 17.Uvidis sam.Tyhle nejsou spatny,ale nic extra,sezenes hezci.To chce pockat.

20.01.2007, 18:35 |
Luke_288 | Upraveno: 2007-01-20 18:45:17
ty se mi snad zdáš kluku. oktávku mam přes 2 roky, rok jsem jezdil na 17kach, ted mam letní 18ky 225/40/18(to jistě vís, když tvuj bratr má dva pneuservisy v Pze). číst taky asi moc neumíš, jinak bys nepsal nějaký plky o těch 50km. jezdím jak po dálnicích, tak po Praze a pokud nemáš prdelku jako slečinka, tak není sebemenší problem.
nikde jsem nenapsal, že nepoznám žádný nerovnosti, je jasný, že to není plavák jako na 15kách, je jasný, že v kolejích musíš držet volant ale to asi člověk, kterej plánuje dávat větší kola přesně chce!
je mi jasný, ze OII neni to samy jako tahle astra, ale 17ky by nedělaly žádný velký trable.
btw. německý dálnice- doporučuju ti vyrazit směr Salzburg a pak Hintertux, tam je kud tak skvělý německý dálnice, že naše D1 je zlatá...
poslední dobou tu začínám pozorovat takovej syndrom "známých". někteří lidé tady vytahujou bratrance s pneuservisama, jiní zase příbuzný na vysokých místech na kriminálce, ale vlastní zkušenosti s věcí, ke který se vyjadřujou mají rovný nule! a většinou jsou to nový členové(viz Jazzed s aktivitou 35)
takže bych tě poprosil, abys příště víc přemejšlel, než se tady začneš ztrapňovat ano?

20.01.2007, 18:45 |
alik 19/01/2007 10:51 KMT (P)
Upraveno 2007-01-19 10:55:15
co říkáš na takový "16, za 4943kč kousek.
nechci ti do toho kecat ale tuhle cenu nemyslis vazne????!!!!
ja je moh mit novy 17'' za necelich 13K

20.01.2007, 19:06 |
Aki Jazzed: panecku, na takoveho chytraka jako jsi ty jsme tu vsichni vylozene cekali. jsi naprosto mimo, souhlas s Luke_288 ve vsem, hlavne syndrom znamych..
ja osobne 17 na astru vidim bez problemu
Tak promin pane nej,moc se omlouvam.Nejsem tu sice dlouho,ale to neznamena,ze nerozumim autum adt.Myslim,ze do nich delam mnohem dele jako ty.A pises co tu vytahujou a sam tu furt pises kokotiny.A vis proc ta aktivita,prave kvuli temto hnupum a tem kecum co se tu furt pisou.A ty mi rikej kde mam jezdit.To co ty najedes za rok,ja mam za 4 mesice.Ale jinak mooc PROMIN,ze se ztrapnuju.Fakt nema cenu to tady zadrbavat hovadinama.Tak cau
Tak jo borce.Nikdo nechytraci a zadny znamych.Si to precti.Nikde jsem nenapsal,ze tam nemuzou byt,ale ........Nic nebudu chytracit.

20.01.2007, 21:24 |
Jazzed | Upraveno: 2007-01-23 16:20:01
Hele tohle nema cenu.A ty kola,ze tam nemuzou byt,tohle jsem myslel.Nic nechejme to byt.Ty neznas me ja tebe tak vse ok.Nemam zajem se tu fakt hadat.Moje nazory z mejch zkusenosti a opravdu jich mam myslim fakt hodne a tve nazory z tvejch zkusenosti a hotovo.Tak sorac,nechejme toho.Treba mi jednou poradis nebo pomuzes a ja tobe.Nikdy nevis.A ty najete kilometry to je vazne pravda.Tak cus
ale jo, kazdej mame nejakou zkusenost, tak proc proboha myslis, ze jedine ta tvoje je jedina spravna? na Katy si vystartoval taky absolutně bezdůvodně(jistě proto, že ty máš s touhle astrou najeto aspon milion km)proč když napíšu, že jezdim na 18kach uplně v pohodě(zatim rok a 35tis km), tak ty na to, že sem asi nějakej chytrej a najezdim 50km a ze tvuj bratranec mi to vysvětlí? a když po tobě žádám vysvětlení v jiným příspěvku, aby se to nezasíralo tady, tak to kopneš do outu, jako že to nemá cenu? jen víc diskutérů jako seš ty, fakt!
tunitko- někde si zjisti, jestli se tam ty 17ky vubec vejdou(dle me ano, jazz tvrdí, že asi ne) a když jo, vubec bych se jich nebal.
chlapí nehádejte se,tady nejsme v senátu, né??
chceme si tak nějak navzájem poradit o kárkách a né kdo vic najezdí, chápu že se nenecháte urážet, ale je mi to k prdu když si tady dohadujete a myslim že vám to stejně nijak nepomůže....
děkuju za příspěvky...ale pořád ještě nejsem 100% rozhodnutej...
s vytahovánim lémů počítam, ale jde mi o to jestli to auto nebude vypadat blbě na 17"
a nevíte o nějakejch kolečkách??
kamos mel na Fku 7,5x17 ET35 a pohoda
tady jde o to, že tvrdim něco, co mám sám vyzkoušený a někdo si tu hraje na pána a dělá ze mě debila...
neznám moc aut, který by na větších kolech(rozuměj, bavíme se o velikostech 15-19, ne nějaký šílenosti) vypadaly blbě. věřim, že se najde někdo, kdo ti sem hodí fotky tvyho auti na 17kach
jako myslim si že tadle kárka je docela luxusní, né??
odhadnete jaký na tom má kola 16" nebo 17"

21.01.2007, 00:25 |
Luke_288 | Upraveno: 2007-01-21 00:27:36
hm, tak to těžko říct...
každopádně se mi nelíbí to snížení
tunitko:běž rozhodně do"17"."F"Astra je krásné auti at tam dáš 16-17.Nap:Cooperova CHameleon Astruli na "17".To auto je prostě BOMBA
no je krásná na tech Brokách to je pravda, já můžu mít taky brocky 17" za 15 litrů ale má je strašně lidí a musí na to přijít moc široký kola a to je na normal provoz na pí.u......
tak sehnat uzsi(nebo jde o to, co jsou široky kola, nevim, kolik se na Astru vejde)
Proc se furt hadas Luke.Cti poradne,ja nikde nenapsal,ze tam nevlezou,ale ze zalezi k cemu to bude mit.Vlezou i vetsi.A Astru jsem mel Gsi a ikdyz s ni nemam najeto milion tak vim asi,ne?A do Katy jsem se vubec nepustil,nemyslel jsem to nejak zle.A tech 50 bylo,ze s tim jezdis asi 50,chapes?A vetsi kola vypadaji lepe,ale fakt zalezi na jakem aute a jaka velikost.Ja mam Corrado a taky resim 17,ale vim jake to je na 16.Chapes uz.A zeptej se Coopera na co to ma.Na Tuning Cup.A vypadaji dobre.Bratrancem jsem nemyslel nic zleho,ale,ze do toho dela moc let a ze ti rekne jak to je s velikosti kol.Nic vic,zadny chytraceni nebo machrovani.Fakt jsem se nechtel hadat.Tak cau at uz si myslis co chces.

21.01.2007, 13:32 |
Luke_288 | Upraveno: 2007-01-21 13:41:04
20/01/2007 21:24 Jazzed
Hele tohle nema cenu.A ty kola,ze tam nemuzou byt,tohle jsem myslel...
ja ti fakt nerozumim a nerozumim tomu, proc to zasíráš furt tady a nepíšeš do vzkazů. a co by mi jako tvuj bratranec řek s velikostí kol na mým autě na kterých už rok jezdim? že je to tvrdší? že to trochu plave v kolejích? to uz jsem tu napsal proboha. přijdeš mi fakt uplně mimo, ja napíšu, že jezdim 40tis km ročně a ty na to reaguješ, že jezdim 50km/h. fakt to nepobírám.
a nevim, co sem pleteš nějakýho Coopera s Tuning Cupem
vim že 17" 7,5 se tam vejdou a nemusí se ani tahat lemy, ale ty já vytáhnu maličko, myslel sem jestli na těch 17" to nebude nekoplá koza?? a nemáte kontakt na nějaký kolečka???
jinak děkuju za foto sou to peckový kolečka
jak to bude vypadat zjistíš až to dáš na auto:), sám když jsem dal 18ky, tak to taky vypadalo jako offroad bez sportovního podvozku, ale ten dáš stejně tak jako tak, i když budeš mít 16ky nebo 17ky.
Jak rika Luke,chce to sportovni podvozek.A 7,5x17 uplne v klidu,ikdyz taky bacha na ET.Kamos prodava 17,ale to bude na tebe uz asi moc.Je to 10x17 a vsechny ctyri.
to by byl úlet 10x17,myslim, ze i na GSIcko by to bylo hodně, těch 7,5 je dle me optimum, max 8
To teda byl.I na Gsi je to moc.Souhlasim s tim 7,5 mozna 8.Tech 10 by ti asi pekne zrujnovalo napravu predni za nejakej cas.
Jazzed: mluvis tu o jizdnich vlastnostech a sam mas na FWD vzadu sirsi kola nez ve predu, nejakej zvlastni duvod?
To si delas srandu doufam?Co tak cepy,klouby no proste naprava.A nerikej,ze ne.Pak uz fakt nic nerikam a jsem vazne debil.Luke doufam ,ze souhlasis i ty.
nevim jestli to bylo smerovany na me ta Tvoje reakce, protoze nevim, co ma s sirkou kol spolecneho ulozeni napravy
jako Rajdlos :-)
to Ti poradil bratranec co ma pneuservis a co tomu rozumi ze dozadu potrebujes sirsi kola? :-)))
hele na cema najedes 50kkm rocne? s corradem?
ty Jazzede, co mě do toho zas taháš? Rajdlos má pravdu, celou dobu tady píšeš o nějakých jízdních vlastnostech, přitom sám máš naprosto nesmyslně na FWD autě vzadu širší kola.
kral: blbě čteš, těch 50km/h bylo směřováno na mě, že když mam 18ky na Oktavce, tak asi jezdim takhle pomalu, protože jinak to asi nejde. a když jsem napsal, že jezdim 40K Km ročně, tak Jazz, že prej to co já, má on za 4měsíce, takže ročně má 120K Km. no jsem rád, že už si těch plků od něj všimnul taky někdo další...
luke: no jo, on tu hodil tolik cisel ze se mi to pomotalo dohromady :-)
no uvidime kolik najede se svym corradem , jestli teda odpovi :-)
odpoví, zas čekám cosi o mě chytrákovi i když tentokrát to nejsem já, kdo po něm chce vysvětlení
Tak jo odpovim tohle.Mejte se,to je vse.
dosli argumenty, odchazi :-)

24.01.2007, 16:49 |
KMT cr4sh3r: určitě to nejsou kola na rally,s kovaného alu.ROZBÍT JDE KAŽDÉ KOLO.Ovšem kola od MOMO patří mezi to lepší.
dewar: Ty kola té firmě stejně dodáváme my a ještě neaktualizovala ceny .
tak tam přídou 16" na 9J ET 15, zatim jenom leštěnej límec 7cm no uvidíme jak to bude vypadat...
lemy se malinko vytáhnou, a když sem tam dá sport. podvozek tak aspoň nebudu drhnout o lemy a bude to nizoučko..
prosím o nějaké fotečky udělané astry achym měl představu.. přece jenom je to jiný než škodovičky

25.01.2007, 16:39 |
Katy to snad dava uz kazdej 9*16 :))))))

25.01.2007, 16:40 |
Katy to snad dava uz kazdej 9*16 :))))))
ale jsou to aspon kola
nojo každej to tam dává ale aspoň nic nezkazim... měli bejt 17" ale zatim ee
vypadají takto, akorát je leštěnej ,,jenom límec"

OT: ten Jazzed to je ale pripad, no uz dlouho sem se takhle nepobavil :)
to tunítko:ta červená F-ka je kamaráda a jsou to 18" :-) ale byl problém vzadu s plechařinou,letos bude celochrom made in jůesej+vzduch tak jsem na to zvědavej :-)))
ještě se vrátím k tvý otázce.jestli rád jezdíš a nemáš libofku tak dej pěkný7,5x16 s 205tkama+ slušný podvozek a je po starostech.U nás na naše silnice už je to fakt o tom,že měníš čepy atd. pořád dokola jako blbec.dnešní auta už jsou někde jinde a s veteránama typu astra f se nedávají srovnávat.tot vše
Pokud se mohu připojit, tak kola na astru F - 17´! :-)
přikládám kamarádovu Astru:-)

no jako ta astřička je kvásná