Navštíveno 1454x

Možná někoho tyhle káry neberou, ale já amíky za tohle obdivuju. Borec si to hodí na papír a další mu to vysochá. Pěkný, čistý, barokní tvary. Masakr :-)

19.01.2007, 14:26 |
fredh Toto je umění udělat auto, ne samý nástavce prahů a spoilery až pod kola. Toto jsou nejhezčí auta. Jestli máš další, hoď link.
ale taky je to zasypaný penězma až pod střechu... je to krásný ale v CZ by za to byl rodinej domek.. :o//
je fakt neskonalá brutalita.. :) nádhera
Krása, jen u toho prvního by to chtělo trošku jinčí zadek ;-)
Je to krutost.. Fakt pecka
Nemám slov, jdu uklízet ten bordel, co jsem udělal na monitor:o))))

19.01.2007, 16:39 |
Katy ty kraaaaso, az neuveritelne. fakt mazec.
vyrazilo mi to dech.
jen ty svody na poslední fotce jsou spíš na parádu než pro účel ....
Marauder: ted jsem to chtel napsat :)
Ale jinak je to nadhera. Pokazdy kdyz vidim takovyhle fotky, lituju, ze jsem se v mladi lip neucil a nejni ze me milionar :)
Tak tohle je opravdu fantazie :)))) Doporučuju každý pátek Discovery Chanell (myslim že ve 21hod - American HotRod - Boyd Coddington garage) Jen škoda, že toto u nás někdo nschválí k provozu. Dovedete si představit tu buzeraci od chlupatejch? Škoda, chtělo by to změnu legislativy.......
Fakt pěknej, ale asi nemá zpětný zrcátka. A to v předu jsou nálepky nebo funkční blinkry :)
Nádhera, brutální síla, žádnej vyhoněnej maloobsah, nádhera.......
Jdu se přebalit
to se jim to socha kdyz kazdy 1 US auto ma trubkovej ram :) zrusit ty evropsky samonosny karoserie a muzem sochat taky
Boyd Coddington je mazec !!!
karoserie a motor nadhera .-)