Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > PLS: sportovní pružiny, NUTNĚ!!!

o Navštíveno 754x o
o 21.01.2007, 22:56 | kasko | Upraveno: 2007-01-22 11:52:09
Potřeboval bych poradit ohledně sportovních pružin. Vypadá to, že stávající sport. pružiny odchází do věčných lovišť a tak se rozhlížím po nových. Stávající nesou značku RIEGER a mají snížení -35mm. Nyní řeším dilema, zda koupit nové, ale nevím, jakou značku. Chtěl bych zkusit něco jiného, tyhle se mi zdály vcelku tvrdé, oproti jiné značce, co jsem montoval na Koktu 1.6 (je to těžší auto, ale taky tužší pružiny)
Poraďte mi jakou značku. Nebo jsem měl v plánu, si nechat udělat pružiny ve válcovně na míru, snížení 40mm na předek a 35mm na zadek. Vše půjde na sériové tlumiče. Viděl jsem i 50mm na předek a 30 na zadek se sériovýma tlumičema, ale to bude asi moc....
Výhoda válcovny by byla ta, že bych si mohl navolit tvrdost a barvu pružin.
Ješte jeden dotaz: o kolik jsou tvrdší sport. než série? +25%, nebo kolik?

Díky

o 24.01.2007, 13:57 | KMT
dodáváme sportovní pružiny od EIBACHu jednotlivě,nebo kit.Myslím,že jsou gut.
www.isa-racing.de
o 30.01.2007, 15:13 | Kesam
:-) to snad ne...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.