Navštíveno 815x

Zdravim vsetkych, chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s tymito dvoma typmi CC. Rozmyslam nad kupou max 2 rocneho benzinaku 1.6, keby sa vyskytlo HDi alebo DCi bolo by este lepsie. Len tie su s cenou dost vysoko.
Popripade aj mierne tuknute.
Vopred dik za reakcie.
Schimi
mam 307ku 2.0 sport...na 1.6ku zapomen, protoze to auto ma 1.5tuny, takze i tech 180k a kroutak okolo 210Nm s tim ma co delat! Jel sem i v tom slabsim dvoulitru a je to opravdu nic moc, na podvozek se da zvyknout (ja ho vymenil), ale nez se to rozhejbe, tak to trva. Jinak je to auto v pohode, chybi mu teda 6ka, ale to s bodovym systemem asi moc nevadi. Pokud budes mit moznost, urcite jdi do nafty nebo silnejsiho 2.0...zavady zadny vazny nebyli - jen vzpera v narazniku byla na prelaku, strecha vrzala a par chyb v elektrice, ale krome toho narazniku to byla asi zalezitost kusu.
kamil306:
Ta strecha vrzgala ked bola zatvorena? Ako si to opravil, v com bol problem. Pre tu 1.6 som sa rozhodol kvoli spotrebe, nevyuzijem potencial 2.0 :) Pokial ta este nieco napadne tak napis sem alebo mail: schimi@post.sk
Vopred dik.
Schimi

29.01.2007, 09:01 |
m1tv ten megoš ma stejny problemy vržou tam střechy a při jizde se oziva klepani :( ..a s motorama to bude podobny radši silejši
neni to nejak tragicky, obcas to klepne, resi se to olejem ve spreji. Sem zapomnel pripsat, jestli kvuli spotrebe, ber rovnou ostrej dvoulitr:-) 1.6 bude zrat stejne hodne a ten slabsi dvoulitr zere snad vic jak muj, ja jezdim hodne pod 10 a to zadna lehka noha a obcas na 8tis. v tunelu. Mam tam teda chip, vyfuk a filtr, 225ky gumy, takze by to melo zrat vic, ale kocka od ktere sem si pujcoval ten slabsi, jezdila ve meste za 12...jinak je to pekny auto, doted se za tim lidi otaci a kdyz si zvyknes na prevodovku, je v tom pekny svezeni, ja jen musel vymenit podvozek, protoze to auto ma na tenhle vykon v zakladu moc mekkej.
V tvym pripade asi sahni po te nafte, peugeot tohle umi, dela dokonce i 6ku v tehle verzi a v testech to chvalili..
Diky moc za rady, tak skusim zohnat diesel, ale realnejsie vychadza benzin. Je ich totiz viac :)