Navštíveno 776x

Mam problem s elektronikou ve svem aute, driv mivalo takovy ty hezky dalkovy ovladani na klicich ale byvaly majitel vozu (muj otec) obe dve znicil... volal sem do orig servisu honda a ty vysinuty magori mi rekli ze chtej obvykle 4k za jeden to je sice hezky ale ja sem student zadam vas proto o radu co s tim podle vas mam delat... ten dalkac rozhodne chci kdyz uz mam v aute funkcni prijimac... pokud ste nekdo tento problem uz resil staci kdyz hodite odkaz na naky civic nebo hondaclub... prosim pomozte ja si s tim vazne nevim rady
a co ti na to máme odpovědět ? tohle jiným neorigo DO nenahradíš...
pepino_honda: no treba to cos mi odpovedel ty mi bohate staci proste je to v pytli a jina moznost nez origo neni... diky
puvodne sem doufal ze treba nekdo umi predelat ten hondackej prijimac tak aby mi to fungovalo na naky jiny ovladace ktere sou k sehnani a me to vyslo treba na litr nebo dva... 4 sou opravdu hodne... a nebo naka alternativa proste neco... chci to na dalku a nemam na to moc penez... proto chci radu...
opravit, nebo origo novej
tak za tu cenu bych to radši nechal vykuchat a dal jinej přijímač ...
já měl loni od carelectronica montovanej do Civica alarm s centrálem a dvouma dálkama za 4000,- včetně práce
Myslite teda ze bych s tim mel nekam zajet aby vyhodili ten starej prijimac a na stejny dratky mi napojili jinej? nebo to budou muset predelat komplet? nevite o nekom kdo se tim zabyva v praze a okoli? nejlepe praha 5
jestli se jedna o dalku k centralu tak bych vyndal origo prijimacku koupil jinou za 500,- nabastlil ji tam a soucast baleni jsou 2 ovladace na karabince
etnies: jasný, nech to vykuchat a dej místo toho jinou jednotku rovnou s alarmem ...
v Praze je myslim www.bluetuning.cz ty dělaj alarmy a plno jiných věcí, jink já jsem byl v Teplicích u místního člena AHC carelectronic, měl jsem alarm s centrálem PHOBOS (MISTRAL) celý komplet mě to stálo 4000,- včetně nových servo motorků na zamykání