Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Sháním sport.sedačky-stavitelné

o Navštíveno 1411x o
o 23.01.2007, 22:26 | SPEEDY t.c.t.
Takze pozadavky, zadne predrazenosti....rad ybch aby to bylo kvalitni zbozi, nemusi tu mit FIA ale aby me nerozkudlal laminat az to nekam picnu nahodou.

dalsi vec. melo by to mit sklapeci operku.... a k tomu nejake pasy.

Drive jsem videl takove sikovne a hezke cobry za dobrou cenu, ale dnes uz nemohu najit. Par jich meli na rieger tuningu jakozto oficialni dovozce cobra sedacek, ale ty co jsme videl driv jsem tam nenasel. Barvu bych rad modrou , pripadne cernou nebo kombinaci

o 24.01.2007, 09:17 | unregistered001
Speedy me do toho nic neni, v podstate je mi to sumak, ale co zkusit taky trochu vlastni iniciativu a hledat sam s google nebo jinymi vyhledavaci, nez "tupe" sem davat vsechno co hledas..

sedacek se stavitelnym posazem je co odhadnu asi od 15 vyrobcu a u kazdeho tak 4 druhy

(prozatim se jiste nikdo ostatni nebava dotazu, ale pozdeji se tez muzou vyskytnout dotazy typu: jakou zubni pastu, ci kolika kousky si utirat zadnici aby neposkrabalo..)

konec OT
o 24.01.2007, 09:37 | MarauderZ28
sportovní sedačky se sklápěcí opěrkou jako na ruku ? tak to sem teda v životě neviděl ...

mám na prodej Sandtlery černý zánovní ....
o 24.01.2007, 13:02 | SPEEDY t.c.t.
ne myslim se sklapecim operadlem....aby to nebyly skorepiny....

KUba: forum je od toho aby ty co vedej poradily....ja nevim, ktery znacky sedacek jsou na <-> a ktery i bez homologace FIA ujdou.
o 24.01.2007, 13:15 | SPEEDY t.c.t.
mar: mas foto? tak nejak to bylo mysleno KUbo, ze treba nekdo nabidne pouzite, netrvam na novejch
o 24.01.2007, 13:17 | macino,:)
Co OMP? stoji tušim neco okol7900Kč,barva černá, modrá, a kombinace červené a černé.více info přes e-mail.

foto k příspěvku  od macino,:)

o 24.01.2007, 13:41 | KMT
mám tady funglovky SPARCO,černá kůže polohovatelné,sklopné a vyndání pod nohama,prostě vše v jednom a luxus.Nové stály 47000kč a jsou stále nové (nebyly namontovány) a teď jsou za 35000kč jedno.A při odběru dvou,tě vyjde jedno na33000kč.Jinak se podívej na www.momocr.cz,tam máme polohy za menší peníz.
o 24.01.2007, 13:45 | KMT
Třeba takovýdle MOMO.

foto k příspěvku  od KMT

o 24.01.2007, 13:47 | KMT
Nebo takový skořepiny s homologací i bez.

foto k příspěvku  od KMT

o 24.01.2007, 14:16 | Rajdlos
Speedy:

"forum je od toho aby ty co vedej poradily....ja nevim, ktery znacky sedacek jsou na <-> a ktery i bez homologace FIA ujdou"

btw: mohu se zeptat kolikrat si nekomu poradil Ty osobne tady? ano forum je od toho, aby tu lide diskutovali, ale aby Ti druzi (rozumej sebe) tady jen neparazitovali na ostatnich
o 24.01.2007, 14:22 | H.E.R.O.
to Rajdlos: to s tím parazitováním je zajímavej názor :-)
o 24.01.2007, 14:45 | KMT
každej má svůj názor,to máte pravdu:-).odpovídal jsem na dotaz a poradil.Nikoho nenutím ke koupi.
S pozdravem KMT.
o 24.01.2007, 15:03 | JR
souhlas s Kubou a Rajdlosem.

BTW: kdyby ty sedacky byly dobry, tak maji homologaci .....
o 24.01.2007, 15:10 | KMT
Zřejmě si nerozumíme!
KMT
o 24.01.2007, 16:09 | SPEEDY t.c.t.
Diky za nabidky...
jeste jsem nasel i docela hezke racelandy za 3000kc kus... urcite neplanuji nakup sedacek, ktery presahne 10tisic

Rajdlos,Hero,JR,KUba:
-nazor o parazitovani vam samozrejme neberu.

Ale mrzi me jedna vec, clovek co nevi (rozumejte me) je pro par jedincu co maj karu do ktere vrazili 300tisic za spoustu nesmyslu a semtam i uzitecnejch veci, jak rikate parazit a nedejboze neco horsiho.

Kdyz budu mti prachy tak se neptam, koupim dve sedacky za 35tisic... ale pokud si ve svem veku na to asi nevydelam vetsi mnozstvi penez, tak se musim ptat co je nejlepsi za co nejnizsi cenu...

o 24.01.2007, 16:51 | bawor
Nevím jestli ti to pomůže není to tak úplně k tématu, ale já sem šel trochu jinou cestou teď mám doma připravený originály anatomy do báwa pěkně si je nechám přečalounit jenom čekám na látku. Když si to tak +- spočítám tak 2000 za sedačky + cca 1500 za látku navíc ještě 500 za nášivky BMW + práce tak su na necelejch 5 000 a mám sportovní sedačky podle svýho vkusu plně nastavitelný a řekl by sem že kvalitnější než nějáký nejlevnější anatomy. Podle mě tahle varianta taky není k zahození.
o 24.01.2007, 17:06 | Rajdlos
SPEEDY: vidis a u me jsi zase Ty clovek, co nastrkal penize do hromady nesmyslu a obslolutne neucelnych veci, ktery Ti stejne casem z toho auta jak jsem si vsimnul odlitly a nebo upadly :o)

ale k veci, jde o to, ze Tebe jsem za dobu fungovani fora nevidel ani jednou vznest odpoved na neci dotaz, je mi jasny, ze nejjednodusi je rict, ze nic neumim a nic nevim, to uz je ta ceska klasika, ale lide se tady neptaji jen na otazky ohledne aut a autohifi, a je urcite nejaka vec ve ktere alspon trochu vynikas, pak se nediv, ze lidi na Tebe casto reaguji s posmechem a nebo vubec, pokud jim nejde vylozene o kseft
o 24.01.2007, 17:13 | SPEEDY t.c.t. | Upraveno: 2007-01-24 17:16:15
To rajdloš: ja vim teda o jedne veci a tou je kridlo. Kdyz budu brat prachy navic, co jsem utratil za blbosti, tak to je par desitek tisic. ale zase mam auto ktere jsem si tak nejak vytvoril, zas tak hroznej exemplar to neni, a vypada to ze v tom je penez trochu vic,ale neznas podrobnosti.

ukoncimo to radsi takhle...nemam cas tady procitat forum...mam dost starosti okolo, skola, klubovej web atd.

a kdyz neco potrebuju tak to sem hodim, a pokud nekdo ma tak nabidne...a potom druha vec jsou ty lidi, co tady prolejzaj vsechno a musej napsat mermomoci vsude odpoved.

Co takhle nechat tech OT. moje ICQ 114625013 kdyby si chtel jeste neco.
o 24.01.2007, 17:20 | SPEEDY t.c.t.
jinak co si jen namatkou vzpominam tak jsem tu radil v tematech jako je flockovani, laminovani, neco s audiem, lcd,... ale prevazujou dotazy, ale to tak proste bejva na forech, ktere pro tebe nejsou domovske a odrazujou te od nich urciti jedinci
o 24.01.2007, 19:21 | Rajdlos
ano to mi jako odpoved staci, ja nepsal ze neradis, ale ze jsem Te ani jednou radit nevidel
o 25.01.2007, 10:41 | Petrvti
Mám Recaro z Integry, černé, za 15k obě. Stavitelné, sklápěcí. Když tak mail.
o 25.01.2007, 11:19 | Luke_288
nečet jsem to celý, ale podle mě je špatnej přístup kupovat sedačky, který nemusí mít FIA atest jak píšeš. myslim, že tady není prostor na nějakou velkou úsporu peněz, jde především o tebe.

jinak se ztotožňuju s KUbou a Rajdlosem, víc k tomu psát nebudu, vše jíž bylo řečeno
o 25.01.2007, 12:00 | MarauderZ28
mám 2x černý Sandtlery z Camara najeto v nich tak 1000km kupoval sem je za 14 000,- kus nechal bych je myslím za rozumnej peníz ...
o 25.01.2007, 16:39 | ZRALOK
ty co má PetrVTi jsou LUXUSNÍ!! jen pojezdy jsou na hondu a tam je kámen urazu s Octavii a vw koncernem....

Jinak co se týče sedaček, už jsem jich pár vyzkoušel, očalounil ( né já,ale zadával jsem) proseděl... Takže asi sedačka za 3000-4500 tisice, typu raceland atd.. nejsou špatné..ale obyč materiály navíc uchycení atd.. většinou se to převáří, při bouračce je to průšvih - prot nemají atesty a homologace...

Sám jsem cca před rokem řešil sedáky do A3, nakonec jsem stejně podobně jako Bawor použil základu ze svého auta a trochu je rotáhl, upravil tvar a nechal očalounit...vyšly na 10 000,- ale hodně jsem si vymýlšel...

Pokud budeš chtít opravdu super sedáky, tak zaplatíš cca od 8000,- - za kus.. Jinak v případě, že máš Octavii, tak bych šel ihned od sedaček z Octavie RS, dají se sehant za rozumné kačky, vedení mají super a jsou pohodlné, když se přečalouní do jiné barvy než tovární tak je znich pardání luxus...

Pokdu ti postačí sedačky oklo 3300,- 4500,- za kus, pak každej druhej E-shop na doplnky.....

ilustračne dávám své sedáky...

foto k příspěvku  od ZRALOK

o 25.01.2007, 16:40 | ZRALOK

foto k příspěvku  od ZRALOK

o 25.01.2007, 17:06 | HIGHTOWER
www.sportovniautodoplnky.cz
o 26.01.2007, 19:37 | MarauderZ28
for Speedoš : [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3386 sekund.