Navštíveno 1042x

nevíte kde sehnat nevyfrézovanej klíč na VW Golf III ale aby byl tak o 0,5cm delší ? Mám vystřelovací klíč k alarmu a tenhle mi tam nedosáhne délkou , díky za pomoc . Jinak ve VW mi řekli že se dělá , ale stojí 2200 což mi příjde děs
Já bych zkusil e-bay ;o) !
jé , tak v tom zrovna moc neumím chodit :( hlavně aby to pak nevyšlo na stejno jako ten z VW

24.01.2007, 19:01 |
Timbo | Upraveno: 2007-01-24 19:02:35
na to pozor! pred vanocema sem takovouhle sadu z ebaye sestrelil pro kamose. Melo to byt primo na Sharana a nakonec byl uplne jinej (ten klic myslim) nakonec si ho musel nechat nekde vybrousit jako orig. klic a napasovat to tam. Ty dva nove vybrousene klice ho prisly neco kolem litru
Timbo:já to nebyl moje klíče neéé,kdyby náhodou někdo rýpnul :-)
Kindlik:klíče mám ale jsou origo škoda to ti asi nepomůžu sice vystřelováky ale stand. délka

24.01.2007, 22:07 |
Timbo v poho ja tu nikoho neobvinuju ani nic podobnyho jen upozornuju na mirny nedostatek ktery se vvnasem pripade vyskytl :-)
já mám už vystřelovací klíč , ale potřebuju jen tu planžetu do něj .

24.01.2007, 23:00 |
Timbo zajdi si kamkoli kde delaji nahradni klice k autu, vem si k tomu vsechny potrebne doklady a nech si vybrousit normalni klic na tvy auti jen ne ten zalitej v plastu ale ten obyc zeleznej jako mivaly jednicky golfy no a pak uz jen parkrat zasmrdlas pilkou a pilnikem a simsalabim- planzetka je na svete :-))
Timbo : byl jsem u dvou co dělaj klíče a oba říkali že se to nedělá delší , oba teda byli dost protivný , ale ještě to někde skusím :-)

25.01.2007, 09:17 |
chudy PAVELK: na Leona by nesly? vim, ze byval nejaky problem s dalkou kvuli frekvenci 433 MHz... drive se to tu resilo, ze by mi slo vse krome dalky :-(
chudy:pokud máš ještě starý do tak ten se dá nabastlit do nového ovladače jako nic chvilka práce ale jde to v tom vystřelováku je spousta místa na ten malej plošňák.Kdyby si chtěl tak ti můžu poslat fotky do mailu

25.01.2007, 17:08 |
chudy | Upraveno: 2007-01-25 17:09:24
PAVELK: jj, posli mi pls na maila pod nickem... starej funkcni klic mam... a nejakej popis jak moc je to pracny... diky moc :-)
2PAVELK :
zdar mne to také zajímá mám audi a3 a chtěl byh také vystřelovák ale dostat tam centrál a alarm... mám extra udělanej centrál..
m.uriel@seznam.cz
chudy,zralok:máte to tam včetně podrobného návodu na montáž