Navštíveno 985x

mate nekdo napsany 15"kola v TP u Felicie??

24.01.2007, 19:37 |
gizmi Zklamu te..15tky ti NIKDO nezapise..a to v zadnem pripade.. ;) Snazil jsem se jak jsem mohl a jedina varianta je zapujcit auto snima na testy do Ml.Boleslavi ..Chtej na to tyden..coz jsem odmitl, protoze nikomu nedam na tyden sve auto..Pak to jde jeste uplatit, ale to jsem zamitl, protoze stejnak na felinu by to neslo kdyz te zastavi ani s zapisem..a prosetrovalo by se to.. ;) Me je schvalili trebas na CRX..ale to je jina..je to auto co tu moc neznaj narozdil od felin a facek..Jinak myslim ze jsou vyjimky na jedina 2 kola ktery ti na 15tkach schvali..a jedno jsou nejaky meteory tusim a druhy origo felina ze specialni edice..tot vse..

24.01.2007, 19:44 |
mates Ja jeste nezazil, aby mi policajt rikal, ze mu vadi kola na feline. A to me zastavil, ze se na me vyritil. Koukal na presah kol, jak jsou sjety. Spojlery OK, kola OK. A to mam 15ky. A vadilo mu clonitko na prednim okne.
Ja bych se toho nebal.

24.01.2007, 19:47 |
dewar Právě jsem koukal na www.alcar.cz a mělo by to jít,ale jen ty kola co si u nich koupíš.Je to omezená nabídka a trochu dražší kola,ale certifikát by měl být v poho.Zkus zkontaktovat prodejce jsou to Barumky,tam to prodávaji
jasný, přes alcar ti je tam zapíšou, ale zaplatíš o něco víc no ... ale zase budeš mít kvalitní kola :o)

24.01.2007, 22:06 |
Kesam Jsou to pekny zmrdi z alcaru oni muzou a nikdo jinej ne???? Tak bud vsichni nebo nikdo ne kurwa to jsou porad same sracky okolo.
Kamarádi měli oba Feli a oba tam měli 15-ky napsaný...
Měli to asi přes známí. Ale jinak přes Alcar 100% to napíšou, ale maj hnusnej výběr...
podívej se na stránky ministerstva dopravy, je to tam popsaný co a jak ....

25.01.2007, 18:24 |
Fipo na to se vyser a dej tam 16ky nebo 17ky ;-)

25.01.2007, 19:32 |
Machča | Upraveno: 2007-01-25 19:34:36
jj u nas taky spis koukaj na vzorek aby jsi s tim neohrozoval na velikost tak nejak dlabou a nebo zajdi za nekym kdo ve velkym taha auta pro nej to nebude problem dostat do TP bez testu z Boleslavky
nebo certifikatu od Alcaru jakykoliv rozmer rafku i pneu :)
kamos je ma taky legalne dopsany... skusim se ho poptat co k tomu fsechno potreboval...

27.01.2007, 12:13 |
Pilot na feliciaklubu tam je ma par lidi napsanych v TP taky bych to chtel:)

28.01.2007, 17:08 |
gizmi Mezi nama ..na feldu 15tky je blbost.ja mel na strtikacce facku 15tky 195/50 pneu..poradny limcace..aůe vzhled je jedna stranka..to ze to drzi je takys fajn..ale vubec to nejede..ono celkove tyhle 13tistovky jsou linost sama a cpat tam 15tky jeste je blbina..pokud chces bezne jezdit..14tky akorat..pokud chces vzhled..stejnak 15tky jsou malo.. Tot muj osobni nazor..

30.01.2007, 15:02 |
Kesam Gizmi presne tak ja mel na fieste 1,3/ 60 koni 14/185 55 a nejedreto sedi ale nejde to.To auto tlaci pred sebou strasnou plochu tedka TAM CHCI Dat 15 195/45 kvuli vzhledu Ale radsi bych tam chtel 185 /15 jenze profil je silenej 55 jenze kdyz pak das sirsi rafek treba 8 tak to vypada take jinak ale zase stim zatacej nekde po meste kdyz nemam posilovac:-))))Kazda krasa neco stoji ne panove???