Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Priruba na sani KADETT GSi 16V

o Navštíveno 1304x o
o 30.01.2007, 12:02 | Barthez
Kde by sa dala sehnat ta priruba na sani ( koleno ) co se na jedne strane primontuje ke klapce ( parohy vstriku ) a na druhe strane je vaha? je to misto toho velkeho boxu. Pak je s tim sprahnuta otazka na nekoho kdo to nekdy na tomhle motoru ( C20XE ) mel. Jestly to tomu motoru neubere na nadechu, protoze dle meho mu pak seberu schromazdiste vzduchu....... Diky

o 30.01.2007, 15:21 | radek28
ahoj,ta příruba nebo také "powercap" česky sací domeček se nejlépe,koupí na e.bay.de cena je lehce přes 100EUR.já jí měl a pak jsem jí prodal.jinak nejlepší je to mít s kitem sání a upravenou ř.j.pak je to tem správnej fofr.jednoznačně se tě zbrutální zvuk od motoru a líp to tam sipe ale až tak od těch 4000ot./min.tzn. že subjektivně budeš spokojenej až když budeš vymetat pavučiny...lepší foto jsem rychle nenašel,čus

foto k příspěvku  od radek28

o 30.01.2007, 15:44 | Barthez
No vse co pises uz mam a ne jen to. Brutalnejsi zvuk uz mam a ti co me znaj, tak vedi, ze brutalni mit uz ani nemuzu nebo me ukamenujou. Ne ted vazne. Spis to nechci nekde salodlouze schanet na ebay, ale nekde to rovnou obj. Kazdopande Ti dekuji.
o 30.01.2007, 16:34 | radek28
ptal ses tak odpovídam,nic víc.kup si to třeba na 2mmotorsport...zřejmě tě nejde o cenu.a brutální zvuk jsem myslel při akceleraci od sání ne vejfuck.tam je to až na škodu..v dnešní době..a copa,že tam máš za vejfuk??
o 31.01.2007, 08:29 | Barthez
Radek28 :

v poho. kazodpadne Ti dik. Jinak mam od svody - koncak remuse
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4167 sekund.