Navštíveno 1304x

Kde by sa dala sehnat ta priruba na sani ( koleno ) co se na jedne strane primontuje ke klapce ( parohy vstriku ) a na druhe strane je vaha? je to misto toho velkeho boxu. Pak je s tim sprahnuta otazka na nekoho kdo to nekdy na tomhle motoru ( C20XE ) mel. Jestly to tomu motoru neubere na nadechu, protoze dle meho mu pak seberu schromazdiste vzduchu....... Diky
ahoj,ta příruba nebo také "powercap" česky sací domeček se nejlépe,koupí na e.bay.de cena je lehce přes 100EUR.já jí měl a pak jsem jí prodal.jinak nejlepší je to mít s kitem sání a upravenou ř.j.pak je to tem správnej fofr.jednoznačně se tě zbrutální zvuk od motoru a líp to tam sipe ale až tak od těch 4000ot./min.tzn. že subjektivně budeš spokojenej až když budeš vymetat pavučiny...lepší foto jsem rychle nenašel,čus

No vse co pises uz mam a ne jen to. Brutalnejsi zvuk uz mam a ti co me znaj, tak vedi, ze brutalni mit uz ani nemuzu nebo me ukamenujou. Ne ted vazne. Spis to nechci nekde salodlouze schanet na ebay, ale nekde to rovnou obj. Kazdopande Ti dekuji.
ptal ses tak odpovídam,nic víc.kup si to třeba na 2mmotorsport...zřejmě tě nejde o cenu.a brutální zvuk jsem myslel při akceleraci od sání ne vejfuck.tam je to až na škodu..v dnešní době..a copa,že tam máš za vejfuk??
Radek28 :
v poho. kazodpadne Ti dik. Jinak mam od svody - koncak remuse