Navštíveno 1094x

čau nevíte kde by se dal sehnat co nejlevneji přední spoiler na esco mk VII libyl by se mi tenhle :
[ Link ] ale max. tenhle :
[ Link ] ,ale ten stoji balik :(
tak kdyby nekdo vedel tak PLS diky
tmx.806 :sorry omlouvám se za moji negramotnost :(
no a nechces tam nechat radeji seriovej? tyhle designy jsou dost tragicky
kral007 (M) :ani ne,vypadal by divne protoze mam uz na aute prahy a zadni naraznik a ten predni je k tomu desne vysokej :( me se taky ten prvni zas tak nelibi,ale lepsi jsem z tech levnejsich nevidel!ale ten druhy se mi vane libi,zaujal me uz davno a asi se to nezmeni -vec nazoru.
doufam ze alespon s tim pak budes v zime vypomahat udrzbe silnic a dalnic :-)))

01.02.2007, 02:09 |
Kesam Udelej si ho :-) stejne ten 1 budes asi muset dostavovat a ten druhej je z plastu to bude mozna myt atest se tam optej ne???? vsechno neco stoji:-))))

01.02.2007, 02:18 |
Syrup ten druhej je docela OK
Kes@m ... jak by jsi umYl atest? :-D
Hmm kdybych ho umel udelat tak setady neptam :( jenze to neumim a chci si ho poridit,tak nejake rady prosim,diky
klidne kdyby ho nekdo umel udelat tak beru taky,muze byt z lamina,to je mi jedno diky
me se ten druhy taky libi,jenom by mi tam vadilo to "lizakto" na tech krajich.... ale 8000.... balik!
no jo, ono stavět show car levně prostě nejde ...
pokud se bude delat naraznik dle pranni tak si priprav tak 20k, pokud s formou tak jeste pridej
Hmm to si radsi koupim ten na netu :)

02.02.2007, 08:36 |
Smrada (M)
Den druhej je peknej a cena neni zas tak hrozna
druhej vypada hezky, ten prvni je tragedie

02.02.2007, 10:14 |
Hnata rozrizni vodorovne vejpul seriovej a protahni ho at je teda az k zemi - bude vypadat rozhodne nejlip a prace to neni zas tak komplikovana - obe pulky zafixujes tak daleko jak je od sebe chces a pak jen ty male kousky doplnis pomoci laminatovaci soupravy na opravu lodí a kitu a nekonecneho brouseni :o)
a po první sezóně popraskání :o)

02.02.2007, 14:52 |
Katy | Upraveno: 2007-02-02 14:56:09
tady je za levnejc ten prvni... otazka co za dopravu
[ Link ] ten druhy ne-e.
si vyber na ebay.de ;)
Hnata : jj opravdu blbost,plast s laminaten a kor jeste od forda se nesnese a praska to a cesem by to cely upadlo :( taky jsem nad tim uz davno premyslel,ale rozmluvili mi to.jedina moznost je udelat si formu a pak to udelat z laminatu a pak by to slo rouriznout a protahnout asi koupim ten druhy za tech 8300,- :)

03.02.2007, 19:53 |
Hnata ha tak to jsem zas o neco chytrejsi - ale to se budu na to muset poptat pac znam dve esca co maj ten naraznik protahnutej tak to nejak udelat museli - vypada to rozhodne velice dobre - urcite lip jak ty dva co jsi sem daval odkaz
jde to udělat pokud se pak celej nárazník kompletně přetáhne laminem
Hnata :a nemas na ne nejakej kontakt?hned bych ho bral taky pokud by meli kopito na laminatoven predelanej puvodni naraznik,jako ze by mi ho udelali!
Hnata : nebo jak to vyresili,aby to drzelo :) diky

04.02.2007, 13:19 |
Hnata delala to firma v ceskych budejovicich- bohuzel mi zasejc vypadlo to jmeno - loni na Krivonosce na ford srazu tam obe jejich zucastnena auta vyhrala jeden focus a prave Davidovo esco s timhle naraznikem
[ Link ] tak uz vim je to tahle firma:
[ Link ]
Tady ten mají v Olmiku v tuningu za 4299kč i na webu. www.autofam.cz

4299kč.