Navštíveno 1133x

02.02.2007, 23:21 |
foxos prosím o radu oštěchtal se mi pojištovací šroub na kole a nemůžu ho dostat dolu poradí mi někdo??

03.02.2007, 02:36 |
Kesam Jako svarec doporucuji autogen :-)))

03.02.2007, 09:06 |
foxos cože??to asi dolu nedostanu ne
no viděl bych to na navaření nějaké ocelové tyče přímo na šroub a potom už to odšroubuješ.. :-)
Zalezi jaky mas bezpecaky. Ja mel na Oct takovej ten tisicihran. Byl oholenej. Povedlo se mi to ze jsem vzal ten protikus a kladivem jsem ho tam namlatil a pak uz jsem to klicem povolil.

03.02.2007, 11:14 |
JR jako kluci .... navarit na to dalsi pripravek pres kterej to pak povolit
dobře se na to vaří třeba velká matice a nebo oříšek ... a nebo ten oříšek na to namlátit to jde taky pokud jsou to shit bezpečáky což v tvým případě je

03.02.2007, 11:33 |
foxos já to zkusim díky moc
mar: luxusní konstatování :o))
jestli se tam tou svareckou teda dostanes jinak sekac kladivo a skusit to povolit
predni nebo zadni nebo snad vsecky
foxos..: v kazdym lepsim pneuservisu maji specialni univerzalni orechy na povolovani bezpecaku...Muzu potvrdit...Jde to krasne....
for /// MiŠeL /// - ty jsy fakt komik pokud se tam nedostane svářečkou tak jak se tam asi dostane sekáčem s kladivem ???
for FeldaEvo8 - např. na McGard uni ořech neexistuje ...
nevim jak se tam dostanes sekacem ty ale ja sem to jednou zvladl taky se da sundat kolo komplet i s bubnem bo kotoucem a z druhe strany ,!!
ženskej nick a skloňuje jako chlap?

04.02.2007, 18:35 |
vacek skusil bych ten větší ořech a doprostřed skrz něj to přivařit,100% to povolíš
Marauder mysli si co chceš jen mu chci poradit

05.02.2007, 14:19 |
foxos to s tim vořechem je dobrý zkusim to doufam že to vyjde zatim díky