Navštíveno 1507x

Ahoj, tak pro všechny, kteří mi prorokovali nemožnost udržení "bíleho" vnitřku...:-)
Jezdím denně a všude, bez ohledu na počasí - navíc mám doma 3letého swiště, kterej na zadních sedačkách trpělivě drobí a trousí všecho co jen jde:-)
Fotky, které jsem nafotil jsou po standartním otření a vyluxování káry, po tom co jsem se rozhodl "odsolit" a umejt audinku, společně s "pofackováním" vnitřku...
jinak interier jsem namontoval cca třičtvrtě roku zpátky, najeto na této bíle ekokožence něco okolo 20 000,-km

04.02.2007, 13:14 |
ZRALOK | Upraveno: 2007-02-04 13:15:40
Je pravda, že jsem na horách trochu budil pozornost :-)

heh :-) to je docela mazec,jak to z toho tmaveho auta ten interier sviti :-))

04.02.2007, 13:32 |
Valis krasa
Ten venec volantu si nicim necistil? Neni mozny aby nebyl uplne cernej po skoro roce pouzivani.
Iterier je ale paradni, fakt se mi libi :)

04.02.2007, 13:42 |
clown mozna bilou jeste podlahu .. at je to dokonale :o))
jj, chtelo by to i barevnou podlahu :o)))
ale je to mazec, neskutecne to sviti z venku :o)))
jj moc dobrej kontrast :o) černa a ta bíla razi šileně :o) je to hodně pěkny !

04.02.2007, 17:38 |
Cormi jj nádhera... ;-)
mam dotaz: je zachovaná funkčnost airbagu, když se přečalouní ten střed? Díky
ten volant fakt nechápu. nejezdíš v bílých rukavičkách?

04.02.2007, 19:48 |
Kesam Pekne.-)
no možná bude stačit si občas umýt ruce.. nepředpokládám, že by si ZRALOK měnil olej v motoru a potom bez rozmyslu skočil za volant.. :-)
Na kolik vysel takovy komplet interier a kde, jestli se muzu zeptat? Diky
2bitmap :
jasně že jsem volant čistil, jen jsem ho otřel technickým benzínem...cca jednou za 2 měsíce:-) Jasně že se špiní,ale jde to udržovat a nemusím na to mít bílé rukavičky:-)
2clown :
mám bílé koberečky,ale ty jsou na srazy-přecijen jezdím denně a ta podlaha by se bílá udržet nedala:-)
2Cormi :
střed není zafixován a jen jen koženkou nabodován...při vystřelení airbagu to nebude držet...
2Luke_288 :
nejezdím, opravdu sse neomezuji, snad jen ajk psal pasatak, po výměně oleje nechytám za volant, a ruce si umeju:-)
2Petrik :
trochu se zabývám čalouněním a s kámošem čalouníkem něco takového realizujeme, tohle čalounění vyšlo na 20 000,- i se stavbou sedáků na zakazázku + subwoofer a zadní plato, koberečky...

05.02.2007, 08:39 |
Alííí Nesedí mi tam ta oranžová, a jak už všichni řekli, strašně to svítí, ale proti gustu.... :o)
každý má na to svůj názor, někomu se to nelíbí, někomu ano. Já jsem jeden z těch, kterým se to líbí.. však kombinace barev je přesně ta, co jsem měl na passatu.. :-)

05.02.2007, 09:35 |
Katy 2zralok: na kolik vyjde metr te tvoji latky?
ruce si myjeme všichni, ale i tak dochází k odírání kůže, no prijde mi to jako zázrak :)

05.02.2007, 18:16 |
TROY :) mňam ňam tak se mi to líbí prostě to musí svítit
ta oranzova mi prijde jako kyc, kdyby tam byla treba sediva nebo bezova, ale jinak je ten interier krasne a je videt ze ten kdo to delal tak umi..
2Luke_288 :
odírání? no zatím nic:-) je pravda,že to není v káře tak dlouho..
2ReproBoy :
ta oranžová není tak výrazná jak na fotkách, je trošku tlumenější, nechtěl jsem decentní vnitřek, původně byl žlutej, krémově - byl dost decentní, proto tak kombinace. Jinak úúúplně prvotní návrh, byl dvě oranžové, světlejší a tmavší... jenže pak nebyla ta tmavší k dostání:-(
prosím foto toho kufru v kožence.dík
nemám kufr hotovej,jelikož se překopává, mám jen bílej SW..zatím...