Navštíveno 1320x

Poraďtě mi někdo prosím, jestli umíte nebo znáte někoho, kdo by mi z takhle ošklivýho kola udělal zase stav 1A. Koupil sem je od jedný pani, která moc neuměla parkovat a dvě jsou v pořádku a dvě jsou takhle doje... Díky.

čaues, dle sms, co jsem ti psal... tohle je nejjednodušší hodit na soustruh a tu desetinku milimetru nechat slíznout na tý hrance límce
budou jako nový
No, když ona to neni zrovna desetinka mm, oni tam sou docela hluboký záseky tak 1 - 2 mm :o(
na těchto kolech je materiálu dost...
vůbec bych se toho nebál

05.02.2007, 14:10 |
choze pokud je to hodně nechat kousek dovařit a pak líznout
no ono srovnat na soustruu se da - ale pokud je kolo trosku křive, nakople, proste trochu hází tak se na soustruhu ubere treba i vic nez je potreba...
323Marty - jestli jsi z prahy mas to ke me kousek - muzu ti ty odreniny opravit a popr. vylestit celej limec, nebo jen ten kraj kola (ty cca 2cm). KOntakt na me pod nickem..

05.02.2007, 19:47 |
Mac Brno-Zábrdovice tuším, ale nevím jméno firmy. Taky to máš docela daleko:-). Ceny měli tuším od 500 do 1500,- za kolo, podle poškození. Taky komplet renovace, lakování atd.

05.02.2007, 20:19 |
Bo pneu vulkán v hrnčířích.
já si tam nechával opravovat 14tku disk. Byl odřenej skoro celej dokola a ještě jeden paprsek. A chtěl za to 450.
www.pneuvulkan.cz

16.02.2007, 01:29 |
Sisma | Upraveno: 2007-02-16 01:29:47
Zdar, mam podobnej problém na podobnym kole. Ale ještě s tim, že je to kolo tak trochu hranatý. Dostalo pár nepříjemnejch ran od retardérů a z vnitřní strany je skoro čtverec :-( Zvenku je docela kulatý, ale na leštěnym límci jsou tak nějak mapy, či co to je. Má to cenu to opravovat, nebo mam sehnat novej? Popř kdo by si s tim poradil (Praha a okolí)... Díkes

16.02.2007, 11:52 |
m1tv skus rencka ten je kousek od prahy ..