Navštíveno 2010x

Libi se mi tato uprava světel na golf3.Někde jsem četl,že se musí uříznout a potom asi nějak zase uzavřít:)))Nevíte někdo postup nebo jak se tato uprava provadi?Nebo nejsou to světla z jineho auta?Ale myslím,že ne....dik

tady je to snad lepe vidět....

uřízneš a zalepíš a je to ne ?

05.02.2007, 20:56 |
Tichy jako Marauder..Na dvere kufru pak dovaris plech a je hotovo

05.02.2007, 20:56 |
Lefi Jasny vždyť na tom přeci nic neni :D pilka na železo,izolepa a silikon co víc si přat :D :D
Opravdu???Uříznout a vršek zalepit?A co vnitřek světla ten nebudu muset upravovat?

05.02.2007, 21:46 |
Tichy zkus nad tim nejdriv trochu premyslet. Nejdriv vemes svetlo a uriznej ho..potom uz nebudes mit blinkr. Musis ho nekam logicky napachat. Ja ho dal do zpatecky. No a svetlo jsem proste zhora zaslepil kusem plastu..Potom kit barva a svetlo je na svete...
jako tichy .-)
jen domodelovat ten kus vrat je na dyl :-)
neboj se toho ja to taky normálně roztřískal ten vrch :o))) a pak flexou uřízl zbytek a pohoda :o)
Lefi: izolepa a silikon? to si delas srandu ne?to je ta nejvetsi prasarna
chlapi když já pořád nevím jestli si děláte srandu nebo jestli to myslíte vážně.Tady na tom foru nikdo nikdy neví...:)))Takže vážně dělá se to teda tak že se odřízne ten vršek na požadovanou velikost a poté se musí uzavřít plastem(pořádně aby tam neteklo-toho se prave trošku bojim) ten plast tam myslíte přilepit?, objet silikonem?a blinkr např. dám do couvačky a tu tím zruším?Jsem v tomhle uplna lama nebo kdyby mi někdo kdo to dělal popsal přesnej popis to by bylo nejlepší na co si dát pozor a tak.....zkušenosti jsou k nezaplacení.........je tu nekdo kdo si to na auto opravdu dělal doma???
no tak si to nech udelat :-)
Jinač zvrchu ti zůstane takovýto tvar a ten musíš dovařit plastem, nebo přelepit celým kusem plastu v požadovaném tvaru

06.02.2007, 02:41 |
Kesam Takhle to prodavaji jo to co je tu na fotkach????

06.02.2007, 09:36 |
Tichy kral007: domodelovat kus vrat pro me byla sranda :-))))
rapidak: Ja mel blinkr i zpatecku nic jsem nerusil.Proste jsem mel dve zarovky v miste kde je ted jen zpateckova zarovka..Akorat to ma nevyhodu, ze kdyz zapnes zpatecku a blinkr najednou tak se prekryvaji, ale mozna uz ma nekdo vymyslenej lepsi figl...
2Kes@m: co mysliš ty světla ?! to si musíš takhle upravit !
creams: Ty světla tam podle těch obrázků mají nějaký rozdělovací černý plast.Když odstraníš ten horní díl (to vrchní patro) tak tam zbyde kus černého plastu a ten buď dovařit nebo celej přelepit jednim velkým kusem plastu.....pochopil jsem to správně.Překvapilo mě to že ty patra rozděluje ten černej plast nebo se mi to jen zda??
creams: jo a čím si to řezal??mam strach,že to světlo třeba při tom řezání se mi rozpraskne....flexou,pilkou?
Takže :o) dívej origo světlo vypada viz obrazek dole.... normálně vem a opatrně nějak naštipni to vrchní průhledne plexi ! Je to rozděleno černým proužkem takže nevylomíš nic jiného než ten vrchni a dolni bude ok ! Normálně to vylamej ! Potom vem flexu a do ni řezaci kotouč a odřezej ten vrch. Nech ci tam rezervu tak 1cm pak se to lépe diřeže do hladka! Se toho neboj nic nezlomíš ! Ja měl taky strach, ale pak jsem do toho šel a je to uplně maximalni pohoda. Nevím už jak to popsat :o)

OK...chapu už je všechno OK....dik za trpělivost.Ještě poslední otázka a ty jsi blinkry zapojil jak?Taky do brzdovek?
blinkry mám místo zpátečky jinač funguje vše... jen nemám zpatečku, ale ta se dá take sprovoznit menši upravou ...