Navštíveno 1134x

08.02.2007, 13:49 |
d.son zdravim! mam octavia 1,6 55kw(rok 2000) chtel jsem jiny motor ale zatim nevim ktery je dobry 1,8T RS(skoda) nebo 1,8T(VW) muzu mi poradit. a jesly ma nekdo napad tak mi np.d.son@seznam.cz/ dekuji.
1,8T RS i 1,8T jsou pomalu stejný motory, oboje je výrobce VW/skoda/audi/seat gruppe takže ve svý podstatě je to jedno.
btw: ani na jedno jsem ještě neslyšel, že by to někdo hanil
Kamarád měnil 1,6 55Kw za 1,8T RS a nedoporučuje to... Měl s tim moc problémů, musel vyměnit podvozek, brzdy, samo převodovku atd... A nakonec ho stejně vyšlo víc, než kdyby tu 1,6 prodal, doplatil nějaký šprdliky a koupil rovnou RS... Takže asi takhle..
jde tam i 6vál z leonu :-)

hero: jak se říká všechno jde když se chce....mistr u nas ve škole řikal : jednou řekni že to nejde a urazím ti ruky...

08.02.2007, 16:24 |
d.son nechtel jsem to auo prodam protoze jsem dostal od rodicu k narozeninam,a jsem na to dal 30tis za hudbu+20tis za body kits.takze ...uz mam skoro vsechno chyby mi jenom motor a predvodovka.

A myslíš, že výměna motoru je za pár tisíc??

08.02.2007, 17:19 |
d.son ja vim! jesly koupi poradny auto (180koni) taky stoji hodne. takze radci novy motor!

08.02.2007, 18:56 |
m1tv bejt tebou tak radši to sřelim a koupim rs a budeš mit pokoj..jika se připrav na beh na dlouhou trat ... takže motor převodovka vyfuk brzdy +zadni kotouče ,tlumiče a naky ty blbosti kolem motoru přistrojovka ... zbyde ti jen kastle jinak všechno bude muset jit jiny takže přeju hodne zdaru ...sam sem tu blbost udelal a nikdy vic..:)

08.02.2007, 21:22 |
d.son mysli! tak koupim auto v komplet tuning a cau! prave to jsem nechtel
kamos ma fabia 1,2mpi, a na to dava taky motor 1,8t,bez problem, akorat trvalu to dlouho a stalo za to!
2 d.son:
Nooo, kdyz si jinak nedas rict, tak se na to vrhni a pak se s nami podel o zazitky a hlavne si pis, na kolik te vse vyslo a jak dlouho to trvalo. Az to bude, pak jednoduse budou vsichni vcetne tebe schopni posoudit, kdo mel pravdu - jestli TY nebo TI co uz to delali a nedoporucuji ti to. Uprimne, ja jsem sam moc zvedavej!
Takze ti preji hodne stesti a at to stoji za to!
THULLO
No kdyz kouknes na
[ Link ] tak tam najdes informace. Znam lidi co uz to predelali. Jen pripominam, ze v CR takova prestavba legalne nejde :-(

09.02.2007, 15:03 |
d.son mate pravdu. zkusim to prodam,,,