Navštíveno 1262x

Jako vomrd maximální, ty svody maj děsně ostrý úhly takže se musí použít hodně úzká páska a i tak je to vojeb na max + navíc k tomu ty svody jsou u kolektoru strašně blízko sebe takže sem se fakt strašně bavil :o)

14.02.2007, 18:23 |
dewar Možná blbá otázka,ale neseškvaří se ti ty el. pásky :-)) ?
ty jsou tam jen jako pomůcka při montáži, ve finále tam nebudou
jakej je rozdíl mezi toudle páskou a tou světlou?
Hezká práce a koukám že jsi koupil černou. Já se dlouho rozmýšlel, ale nakonec jsem vzal bílou a max. jí v budoucku fouknu barvou :o) Ty pásky tam máš jen na zaschnutí a dáš tam pak kovové?

14.02.2007, 18:57 |
koren MarauderZ28: probe?
nechtelo by to dole jeste domotat?
Mám dotaz, ty thermo pásky jsi sehnal někde u nás v ČR. Koukám se po nich asi 2 roky, mezitím už mám třetí auto a stále sem je nesehnal.Už sem byl rozhodnutej objednat si je z USA.
jj na Probe, pásky jsou tam jen kvůli montáži, dole to bude omotaný nějakým zbytkem a až koupím velkou pásku, mě právě vyhovuje černá neb se míň zasírá ...
ja myslel ze antikoro svody se omotavat nemusi neb se tolik nehrejou.
Kdyztak me nekdo vyvedte z omylu protoze opravdu kvalitni antiikorovy svody by mely bejt ze zaruvzdornyho antikora
mno já nevím, ale to myslíš, že to žáruvzdorný antikoro nevede teplo ? žáruvzdorný je proto že vydrží vysoký teploty, ale ne že to teplo stíní a i kdyby byla povrchová teplota litiny třeba 1000 a tady 800 tak je to ve výsledku 0 rozdíl ...
jasne ja vazne nevim proto me to zajima ja bych si chtel taky omotat svody jsou sice origo nejsou antikorovy ale jsou 421
mam jednu na prodej, svetlou
rajdlos: vzdyt ji beru:-)
ajo, ted me doslo, proc mam (mam mit) mezi chladicem a svodama to stineni:-)
pasky jsou dostupne i v CR a skladem mivaji C.A.T. nebo Lexani Racing
A nebo Rallybazar v Plzni.
za kolik je maj netušíte někdo ? 1" širokou ...
Já jí naposled kupoval za 1.300,- Za kolik jí máš Ty z USA v přepočtu s dopravou?
pak sem koupil na Camaro 2 role 2" dohromady to má 100 stop za fakt málo asi za 2000,- jen doufám, že mi to na ty svody vyjde neb ta jedna role 1" 30 stop vyšla na 1,5 svodu na tu V6 a to ty svody na Camaro jsou proti nim mega dlouhý ...
To je hezká cena, jak to vůbec funguje to individuálně poslat z Ameriky? nebo jsi to měl k něčemu přibalené?
normal v pupíkatý obálce mi to poslal maník ...
Takže jsi kontaktoval někoho na fóru co Ti to koupil a poslal? a nebo přímo nějakou firmu? Problém je, že umím anglicky, tak Yes, No, OK :o)
kopntaktoval sem sám sebe :o) koupil sem si to na ebay a domluvil se s prodejcem aby mi to poslal napřímo, ty druhý mi zas sehnal Matco ...

16.02.2007, 10:49 |
R19 sorry za dotaz ale jakej to má přesně význam....to jako aby nechladly svody čico?? na litinu to asi nemá cenu dávat co...