Navštíveno 924x

čafko. chcel by som sa vas spytať či ma zmysel davať zničovacie pružiny? konkretne 35mm alebo 40mm hm??? ake su vyhody nevyhody?
mám na felicii -45 a auti sedlo dolu to je jasné :o) jizdni vlastnosti na to bych moc nevsázel, ale zlepšily se průjezdy zatačkami :o) nevyhoda jdou ti srat tlumiče postupem času
A postupem času i další věci než jen tlumiče(daleko větší namáhání čepů,ramen,...). Ale na svoje auto bych už seriový pružiny nechtěl:))
taky vic odchazi vyfuk a nekdy i olejova vana :-)

15.02.2007, 15:39 |
Hanes A přední nárazník.:-))
s olejovou vanou musím souhlasit:o) už nakupuju do zásoby z vrakovišť
a o kolik to máte snížený??? já už jsem na 5cm vpředu a 4 vzadu no nikde neškrtám - zatím, ještě půjde dolů
jen jsme změnil profil gum z 60 na 45 na což je samo o sobě taky snížení o nějaký 3cm a ještě pujdu dolu o -40mm... ještě že už mam matroš na samodomo dural lyžinu pod motor...
tipo smao o sobě se nezdá ale spodek je dost nízko...

15.02.2007, 18:15 |
m1tv měl sem aute - 60mm a nikde sem neškrtal ani naraznikama ani spodkem ... zaleži jaky maš pružiny .nedoporučuju třeba levny jomy ted jezdim s autem znamyho ma je tam a je to hruza sou měky jako origo pružiny takže autojen klesne dlu o 40m ale sešfurt v dorazech:( jinka pružiny ANO du zase do -60m:)
jen mám strach o max snížení abych si neodrbal blatníky, ostatní mě nějak netankuje, všude je dost místa
m1tv: Parchante, rovnou napiš že jezdíš s mojím :D:D!!!! A já nikdy na doraze nebyl, nesmíš jezdit kanálama čoveče...měkčí to je, to přiznávám, ale na starším Renckovi tak měkké nebyli, takže bude ještě jinde problém..
k tem pruzinam JOM, mam je na Civicu, -60 mm, na dorazech nejsem a je to HODNE tvrdy, oproti serii nepopsatelnej rozdil