Navštíveno 1009x

15.02.2007, 17:41 |
aTTim Sháníte-li někdo LSD na BMW nebo i jiný auta, koukněte na link, je to limitovaná nabídka za myslím super ceny.
[ Link ]

15.02.2007, 21:10 |
Daryl (A)
sleva 50% ? Nechce se mi tam lezt ... nejaky duvod ? Akce ? Vyprodej ? Likvidace ?

15.02.2007, 21:22 |
aTTim jak jsem psal, limitovana nabidka, jen par kusu od kazdeho nabizeneho typu, duvod nevim, asi vyprodej, proste akce.
a klidne to smazte, me je to u zadku, abych nahodou nelezl do zeli nejakymu Pcku.
Vim ze jste to vratili zpatky, ale stejne je to divny ze vubec nekoho napadne tohle udelat, at uz to bylo pro cokoli. kaslu na to.

15.02.2007, 21:33 |
Scream | Upraveno: 2007-02-15 21:35:27
naprostej souhlas
neví někdo, jestli někdo neni schopnej u nas schopnej predelat seiovej VW difr, aby to melo taky nejakou svornost?
na US forech se občas diskutuje zajímavá věc - vypadá to jako dvě kovový destičky se 4-ma pružinkama to vrazíš do non LSD diffu a ten pak funguje jako LSD - stojí to cca 8 000 Kč a fakt to funguje, není to teda na věčný časy neb to má omezenou životnost ta věc tuším 30 000 km nebo tak něco nicméně pro některý auta je to levná alternativa, třeba LSD diff pro Mazdu stojí 40 000,-
mar: spis se premyslel, jestli nekdo neni schopnej upravit ten stavající jestli to nejak jde a nebo vyrobit novej. na VW by to snad nemel byt problem, stejne tak by se mi líbil delší stálej převod. no nevim jak ta vecička funguje, ale jestli to ma zivotnost 30tis km, tak počítám, ze kdyz bude kroutak cca 450Nm, mohlo by to taky vydržet jen jedny mimonský valky.
Quaife ATB je narozdíl od opotřebovávajících se lamelových samosvorů od ZF, který se dávaj do BMW, skoro věčná věc. Funguje na principu šneku. Výborná investice pro opravdový funcar :o)
zajímavy ze u lamelovejch samosvoru pisou, ze díky tomu ze se lamely nedotykaj n´by mely bejt večný
lamely se samo dotykaji, ale pokud menis olej a neprekracujes provozni teploty, vydrazi klidne jako cele auto... navic je neni problem zrenovovat...
Šnekové se samo take opotrebovavaji, navic maji ne uplne vhodnou charakteristiku (nasobic momentu, 0x 0Nm je fuck nic) oproti lamelovym (kde je vzdy nejaka svornost-predpeti pruzinou)...
zajímavý, že jsem se dočetl že se nedotýkají