Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > špatná váha vzduchu?

o Navštíveno 3207x o
o 20.02.2007, 14:52 | kucik
Čau, potřeboval bych vědět, jestli nemáte někdo zkušenost, že by se namontováním sportovního vzduchového filtru (klasický konus) zničila váha vzduchu.Mám to na mazdě 626 coupe,a po čase auto začlo po prudkém sešlápnutí plynu škytat,na volnoběh to dělá,že otáčky jdou asi do čtyř tisíc trhaně,a když jedu třeba na dvojku v nízkých otáčkách(1000) a pak sešlápnu plyn, tak to zase trhá asi do 2500.Je možný,že by to byla váha vzduchu?-díval jsem se do ní a ty odporové drátky přetrhané nejsou, tak nevím,co by se na tom dalo jiného zničit?A lamda sondu jsem měnil a ta byla v pořádku.Nebo kdyby někdo věděl,co to může být jiného.Dík za každou radu

o 20.02.2007, 15:10 | Honza2.016v
čoveče jestli to nedělalo od začátku tak problémude někde jinde.. podobný příznaky jsem měl u tipa, když jsme měl chcíplou benzínovou pumpu...
o 20.02.2007, 15:37 | Syrup
Namontoval jsem vzduchac, rok a pul vsechno v pohode. Najednou z niceho nic, to zaclo delat ze kdyz si seslapl plyn, tak to zrychlovalo, najednou dira, 2 sekundy se to dusilo a pak to zas jelo. Vzduchovej filrt jsem vyhodil, dal tam origo airbox s KN filtrem a uz je to OK.
o 20.02.2007, 16:01 | kucik
Taky sem tam zkusil vratit original,ale je to to samé.Kdyby to byla palivová pumpa, tak by to dělalo pořád ne?-a já když to podržím ve vysokých otáčkách,tak to zase nekucká vůbec.Prostě jen z nízkých otáček asi do těch 2500 až 3000.Jo a zapomněl jsem, že to dělá až když se motor zahřeje,za studena to nědělá nic.
o 21.02.2007, 13:07 | Honza2.016v
právě v otáčkách se nic nedělo jen v oblasti do cca 3000..za studena to cukalo víc...

jinak napiš co máš za motor atd...
o 21.02.2007, 13:38 | kucik
Mám 2.0i 16v stříkačka103kw-ten samý ale s turbem má ford probe 1.generace.Byl jsem na diagnostice a jednotka neukázala žádnou chybu,tak měřil lamdu a dobrý,pak váhu vzduchu a že prý se mu zdá,že je mezi volnoběhem a vysokými otáčkami malý přírůstek voltů(z1.5 na 1.8),ale nikde sem nesehnal jaké to ty hodnoty má mít.Mně to právě dělá až za tepla,za studena v poho.Myslel jsem jestli ten filtr netahá teplo z motoru, ale dělá to i a originál airboxem.
o 22.02.2007, 21:43 | Leveler
A nejede ti v tu chvíli ten motor jakoby na 2-3 válce když se to začne dusit atd??Todle mě taky trápilo na Fordu Probe..Nakonec se to prodalo s tou závadou pač sem na to už neměl čas.Ale novej majitel mě pak řekl že když dal plnou nádrž tak už vše v pořádku.Je fakt že já sem jezdil furt se skoro prázdnou nádrží takře klidně to může mít spojitost s tím benálém a tou pumpou..
o 23.02.2007, 13:50 | kucik
NO jednoou nebo dvakrát mě to tak připadalo a je fakt,že já mám taky furt jen tak čtvrt nádrže,tak že by přece jen ta pumpa?-no nic zkusím ji proměřit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3295 sekund.