Navštíveno 1374x

21.02.2007, 08:40 |
pov Nemate nekdo foto 175/60 R13 pneu na 7" rafku? Nemuzu zadny foto najit. Do ted jsem jezdil na 175/50 a chci vetsi profil, budou jiny kola, ale ve stejnym rozmeru a chci to proste malinko pozmenit. Teda spis chci zasadne zmenit vzhled auta :)
Timhle se mi nabizi i otazka jestli volit Falken ZE-512 nebo Toyo Proxes CF1(doted jsem jezdil dunlop sport SP 2000). Asi se priklanim se spis k falkenu...

dunlop je nesrovnatelne lepsi.. a doporucuju 185/60R13, 175/60 je totiz uzsi nez 175/50. Ver mi, odzkouseno..
btw shanim 175/50R13 :))

21.02.2007, 11:49 |
pov 185/60 bude ale zase vyssi, ale uzsi byt nesmi, jinak to furt hrabe.
175/50 nemuzu slouzit, prodal jsem je s kolama, zbyla mi jen jezdna Dunlopka na rezerve :) Ale na scirocco foru nekdo psal ze ma moznost sehnat gumky...
no stejne mi zas z katalogu vychazi jen ty falkeny....
zasadne zmenit vzhled auta? vzdyt je to dokonaly :)
pov: muzes mi dat kontakt nebo odkaz..?
Ty falkeny jsou nic moc, kdyz se ojedou pod 5 mm tka na mokru nic moc.. a i kdyz nejsou moc tvrdy, tak moc nedrzej. Ja jsem je mel v 175/60R13 ....
185/60 na 7" vypadaji suprove a je to lepsi rozmer nez 175/60

21.02.2007, 12:25 |
pov u-geen: dokonaly? me se nezda... furt tomu neco chybi, jeste bude par zmen, z venku se to zacne zasadne menit az ted.
ReproBoy: o tech falkenech jsem slysel ze funguji nejak divne, a o vodu mi moc nejde, na vode jezdim pomalu tak i tak :)
tady mas odkaz:
[ Link ] kdyztak tam nadhod ze shanis, obcas se tam tyhle rozmery obevuji
No jdu hledat nejaky testy pneumatik...
pov: muzu se zeptat co planujes? :-)
jako u-geen, nespras takhle krásnej kousek

21.02.2007, 12:32 |
pov u-geen: velky lizatko, cerny predni lampy, cerny folie, cerny listy, 7*13 mattig ssf(cerny). Jsou to jen maly veci, ale ve vysledku to bude jiny auto :) Asi se to nebude libit kazdymu, ale trochu si na tom ulitam :)

21.02.2007, 12:35 |
pov Luke_288: az to bude krasny tak dam vedet... ;)
poc: az na ty cerny kola schvaluju :) pak dej foto :)

21.02.2007, 12:58 |
pov u-geen: problem je v tom ze mi vsechno strasne dlouho trva :)
A nechceš tyhle kola prodat?
Kolik?
Mladas : "175/50 nemuzu slouzit, prodal jsem je s kolama, zbyla mi jen jezdna Dunlopka na rezerve"
Ne. Já myslel jestli ještě nemáš celý kola. Jsou nádherný...
leštěnky steffan stern, pokud dobře koukám... to jsou fešáci...
myslím, že by tomu slušely ty origo uzoučký chromový nárazníky, lampy s křížem a je to prostě krásná pecka jednička...
Mladas: cenu bych pocital tak kolem 15t
Tykeev: a koukas dobre ;-)
Mlaďas: dnes jsem ty samý kola prodal... sice neleštěný, ale zato 8 a 9x14" :-)
vyleštit a fakt mazec....

21.02.2007, 16:05 |
pov Mlaďas: Uz jsem je prodal, nejakej ten mesic zpatky...kupec se nasel hned, takze inzerat se na autohifi ani nedostal :)
Tykeev: steffan stern to nebyly ani zdaleka, kdyby jo, tak bych je neprodaval. Byly to tezky a meky Brocky. A hlavne uz se mi okoukaly... :) Oproti stefanum jsou kulatejsi.
pov: noo, když tak na to koukám, tak máš asi (teda ne asi, ale určitě) pravdu... z té malé fotky to není tak poznat. Ale vypadaly na tom moc hezky ;-)
Je pravda, že měnit leštěný steffany za něco jinýho by byla velká škoda :-D
fůůůj to je ale škaredý auto:-))))) čípak to je?? :-)))))))))))))))))))))))))))))
Povko jsem zvedavej kdy to vytahneš aby se toho Kroměříž nekdy dočkal : -(
Jo a zapomel jsem řict že už chystám prvni kolo z unidla :-)
jo a ty chrom narazniky nemusí být špatný ...

21.02.2007, 18:49 |
TROY mlask .) ještě kožka a rámeček dovnitř