Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Rada sire kola na moje auto diky

o Navštíveno 852x o
o 21.02.2007, 15:47 | Kesam

o 21.02.2007, 16:11 | kucik
Tak nejjednodušší bude změřit stávající vzdálenost kola od tlumiče ne?-2" je asi 5cm a něco přidej na rozdíl toho et a poznáš jestli se to tam vejde.Ale bez podložek pochybuju.Já měl na autě 6" origo dal jsem tam 7,5" a vzdálenost kolaod tlumiče je asi 5mm.
o 21.02.2007, 21:08 | Kesam
A podlozky nehazi jo??? To tam mam nacpat jako 5 cm podlozky jo????
o 22.02.2007, 07:58 | Antonio
taky jsem mel na aute 7,5 a v pohode(fiesta)ale je to vsechno podle ET, ale zase musis davat bacha at to neleze z poza lemu, mi to lezlo ale vypadalo to silene. et jsem mel 13.
o 22.02.2007, 13:52 | kucik
Ne 5cm podložky,ale potřebuješ mít těď mezeru mezi tlumičem kolem(psals,že máš 6") nejmíň 5cm,kvůli tomu jinýmu et radši 6cm,jestli to tam mít nebudš,tak je tam zaručeně nedostaneš,a pak bys to musel řešit tak velkou podložkou,kolik by ti chybělo, ne-a pak by to lezlo z vnějšku a pak jako Antonio.
o 22.02.2007, 15:14 | Kesam
Tyhle maji vetsi et ale a limec rikal mi re prej lezou ven majitel
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.