Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Kdo vyrobí dist. podložky pro Smart Roadster?

o Navštíveno 905x o
o 21.02.2007, 16:32 | Smart
Ahoj Všem. Nechal jsem si vyrobit na zakázku distanční podložky pro Smart Roadster, ale na první pokus to nějak neklaplo. Díky větší středové díře podložky je posun kola s podložkou vůči náboji cca 0,4mm. Myslím si, že právě toto způsobuje nerovnoměrný hluk odvalujících se pneumatik a při rychlosti nad 90km/h se začíná mírně, leč nepříjemně chvět řízení.
Za původní podložky jsem platil 3500,-Kč. Jistá firma z HK mi nabídla zhotovení za ploviční cenu, ale protože jsem se po první zkušenosti rozhodl preferovat změření náboje přímo v dílně zhotovitele, tak sháním někoho šikovného z okolí Mostu, Chomutova nebo Ústeckého kraje, kdo provede výrobu pod 3500,-Kč tak, aby ty podložky byly použitelné. Protože preferuji hlavně kvalitu, můžeme se na ceně i domluvit. Zároveň nechci, aby se mi podložky zbytečně prodražily, protože 4 zmetky už mi doma leží a další 4 bych už asi nerozdejchal.
Díky za každý dobrý typ či přímou nabídku.

email. smart.forum@email.cz

foto k příspěvku  od Smart

o 21.02.2007, 16:35 | Smart
zmetek :-(

foto k příspěvku  od Smart

o 21.02.2007, 16:49 | Smart | Upraveno: 2007-02-21 16:52:52
Pro názornost : [ Link ] Přejít na SMART SHOP - PERFORMANCE - druhý odkaz od spoda
o 21.02.2007, 17:11 | tappaja
Pokud ti doma lezi 4 zmetky, stalo by za to to poslat do ty zmineny firmy v HK s tim, ze by stred stocili a nalisovali jinej, se spravnyma rozmerama, zalezitost do relativne par korun, nez delat hned novou sadu.
Sam ted cekam na podlozky z HK, jednani se mi zdalo OK, tak by nemel bejt problem, zda se, ze tomu rozumi vic nez dost. Cena krasna, vcetne pevnostnich sroubu.
(cena za podlozku 370+asi 28kc sroub)
o 21.02.2007, 18:42 | Lukaash
Smart : ICQ, jsem z CV
o 21.02.2007, 22:28 | Mišell
2tappaja: O jakou firmu se jedná?
o 21.02.2007, 22:42 | tappaja
Nevim jestli maji nejaky stranky, ale kontakt na ne mam.
o 22.02.2007, 08:05 | Smart
OK moc děkuji za nabídky. Ozvu se
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3253 sekund.