Navštíveno 915x

21.02.2007, 19:31 |
dewar Mám nabídku koupit G 1 cabrio 1.8Gti z Rakouska.Potřebuju radu co to má mít,co potřebuju,kolik to stojí a tak.Díky
potrebujes kupni smluvu s majitelem technicak pak tzv. velkou STk emise prihlasit u pojistovny na vin a sup na dopravak pockas cca 10 dnu a mas znacky
ale uz si nepamatuju cop me to stalo ale bylo to do 5 tisic teda bez povinnyho ruceni aspon myslim

21.02.2007, 20:43 |
dewar Já jsem loni z jara přihlašel Astru G rok 98,v tý době platilo vozidlo max 8 let,tak to jsem přihlásil OK,ale nevím jestli nějak neplaší s Euro 2,nebo tak něco.
u vw bych nemel strach ze nepujde prihlasit ale jistej si nejsem
kazdopadne kabriolety rulezzz
jo ted jsem si uvedomil jestli to ma platny rakousky znacky tak by s prepisme problem bejt nemel euro neeouro preci jen je to prepis ze statu EU do statu EU

21.02.2007, 21:11 |
m1tv a když to nepude normalen tak ti pošlou papiry na vyzkumak daš 2t a maš to ..

21.02.2007, 21:17 |
dewar pak by to bylo OK,tak teď jen ukecat cenu :-))
Auto -> dovozova TK -> dekra na doplnení udaju -> dopravní inspektorat -> cistopis TK -> prihlášení na majitele ... cca 5,5-6 tisíc u jakehokoliv auta majicí národní schválení z nějaké země EU (pozor švýcarsko není EU)

21.02.2007, 21:30 |
dewar Auto má značky v Rakousku platné

21.02.2007, 21:37 |
Timbo doporucuju nechat si zaslat od majitele ofocenej velkej TP nebo aspon mailem pac takhle stary auta musi mit tu evropskou homologaci je to takovy divny cislo na posledni strance TP a byva pred nim jeste pismeno udivilo me ze polo z 88roku jsme prihlasili normalne ale u golfa byl problem ze tu homologaci nema ale ted bych kecal jestli 1 nebo 2 generace
jakmile to ma platny spz v jinem state EU a normalne to tam do ted jezdi tak je uplne jedno jakej je to rok a jestli ma homologaci protoze jakmile je to na znackach v EU tak se automaticky bere ze je to schvaleny pro provoz v evrope