Navštíveno 1596x

24.02.2007, 18:42 |
Hartik | Upraveno: 2007-02-24 18:47:59
Tak k nam prijel bracha od jednoho kluka ,co tady dela a privezl ukazat novou hracku. Classic american muscle car ,limitovana serie.
Vymazalo mi to tuhle fotku, takze znova pridavam.

gut, tomu bych rozumnel :)
Charger? Kuaaaa!!!
Ja si pockam na Challengera;o)
jj HEMI motor je legenda mezi muscles

24.02.2007, 20:15 |
jp1 krása...................
Jediný co tomu nesluší sou ty kola.Jinak paráda...

24.02.2007, 20:50 |
clown klido ...
rozumnej sedan pro triclenou rodinu ..

24.02.2007, 20:55 |
TROY V Americe na to přišli,že frčí starej styl akorát japonci a evropani furt dělaj hybridy hnusný fuj. Je to fakt krásný auto.
venek celkem ujde, vnitřek příšernej...
clown : V U.S.A mozna ale v CR auto s normalnim platem a triclennou rodinou nemyslitelny :o))
Jinak jako TROY taky me prijde ze jsou navrhari evropsjkejch a japonskejch aut na koksu a v depresich

24.02.2007, 21:05 |
clown Machca .. mno to jo ...,
penize a auto nejsou vse .. :o(
jen volant a palubka jsou divny,jinak krasa....
clown : jj ale sebe muzes krmit suchym chlebem ale rodinu ne :o))

24.02.2007, 21:09 |
clown
Matco .. nemohl by si pred nejakym obchodakem vyfotit ty stejny hnusny krabice dle evropskeho designu jako mame my zde ?
tuhle si tu nekdo v radiu stezoval ze prijel do US a ze v NY pred nejakym nakupakem ani nepoznal ze je tam u Vas .. , ze je uplne jedno, zda je v Parizi, Frankfurtu, Rime .. .. kde ze jsou pry stare krasne symboly ameriky ...

24.02.2007, 21:11 |
clown i kdyz budu zrat suchej chleba budu radeji, nez kdyz neni rodina v poradku po zdravotni strance ..
clown : tak tak
ale nerikam ze by mi prekazel v garazi

24.02.2007, 22:38 |
DITR no jáááj to by chcalo pod náporem mojí nohy :))))))
Neskutečně boží,co bych dal za svezení,spíš se jen podívat na vlastní oči :)
pěkný auto ... jakej to má obsah, výkon, atd?
tohle je Daytona R/T 5,7 350 HP 530 Nm, pak je ještě SRT-8 6,1 425 HP 570 Nm a teď to samý a jmenuje se to Super Bee. Pak je slabší R/T 340 HP, SE 190 HP a SXT 250 HP

2 Marauder: Skoda ze do toho nedavaj 6tikvalt ale jenom tu zkurvenou automatiku. Slysel jsem ze tam nejak firma cpe manual ,ale prej za nekrestansky penize a nevim jestli to je jenom kec. Musim to zjistit.
Tenhle Charger R/T je ta limitovana serie -dokonce to ma tu cedulku na pristrojovce s cislem serie.
Ten SuperBee je nadhernej- bohuzel jsem ho videl jenom jednou - velka rarita - ty co ho maji s tim moc na silnici nejdou.
Ten Challenger vypada moc pekne, meli ho vystavenyho na letosni vystave v Phily. A to hlavni "MANUAL TRANS " . Kamos si ho chce koupit ,tak se s nim snad svezu jeste tento rok....
Jo a ted trosku z jinyho soudku.. uz mas to Camaro pohromade ? Povidals ze me svezes,az to budes mit hotovy ... ja byl v Cechach uz 2x a nic. Tak to dej dohromady at se v lete svezu...... : )
mno momentálně řeším čím to řídit ten motor, koupit nějakou stand alone ? to mi vrtá hlavou teď ... a ještě nedostatek kvalitní motorárny tu potřebuju jako sůl ...
jinak by mě nenapadlo, že v tom nebude šestikvalt třeba klasickou T56 ta je nebo byla i ve Viper-u, docela běžná věc sem myslel ...
Tuhle krásnou jebku,ale srt-8 má týpek od nás,jede to dopředu jako blázen,ale v zatáčkách to má vlastnosti hundrtky... Proste amerika;o)
sorry, nechci se Tě dotknout, ale píšeš totální kraviny - Charger má vzadu nezávislý zavěšení takže pokud někdo tvrdí, že to má jízdní vlastnosti škodovky tak je to totální blb co to neumí řídit a nebo neřídil a vymejšlí si hovna aby byl zajímavej ...
The Dodge Charger's short-and Long-arm (SLA) multilink front suspension provided the opportunity to tune bushing compliances for a dramatic reduction in road noise, while maintaining vehicle dynamic handling performance. The five-link independent rear suspension allows independent tuning of handling and ride comfort so that each can be maximized. The Dodge Charger’s rear suspension complements the performance of the front suspension, resulting in a balanced ride.
jinak doporučuju tohle video, docela zajímavá podívaná jak se to auto chová v zatáčkách a mezi kuželama, myslím, že je to pak na úklonu a dát si sám sobě pár facek pokud si myslíš, že takhle by se chovala i Škoda 1000 :o)))
[ Link ] =

26.02.2007, 14:40 |
Zdenek (A)
Jestli jsem tomu rozumel, tak to ma "active suspension". Ta mrcha se mezi tema kuzelkama sakramentsky malo naklani! Hustomazec!!!

26.02.2007, 19:44 |
Toyo tohle jezdi v olmiku v cerne barve, uz sem parkrat videl ,naposledy dnes, mazec karka :o)
mar: cekal jsem,ze to napises,ale jak jsem psal stojim za tim... Srt je fakt dost o nicem,hodne nejisty,nechci bejt zajimavej a nemam to zapotrebi.jinak fajn kotel,pokud dopredu... A dobry videjo.

01.03.2007, 21:22 |
Lukaash | Upraveno: 2007-03-01 21:25:06
ten policejni ma teda desnej interier, predevsim palubku, ale jinak zajimavy :-) a ta cena na konci ...
to srt máš na videu, nevšiml sem si když s tím kličkujou mezi kuželema, že by se to chovalo nejistě, nebo když tomu nakládá do zatáček na tý cestě, že by to začalo utíkat apod ....